Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 18:02   #32
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

şikâyet edebilir. Zira Akrep yerinde uslu uslu oturabilen bir burç değildir. Mutlaka bir yenilenme ve kriz yaratma arzusundadır.
Akrep kadını: Zayıflıklardan hoşlanmayan bir yapısı vardır. Tutkulu bir aşk hayatı arayan Akrep kadını, hafif ve yüzeysel ilişkilerden kolayca sıkılabilir. Duygusal hayatında son derece yoğun ve çoğu zaman ya hep ye hiç diyebilecek bir tutum içinde olabilir. Aynı zamanda cinsellik bu kadının hayatında son derece önemli bir yer tutabilir. Özellikle Venüs de Akrep burcundaysa, daha yakıcı ve huzursuz, sahip olmacı eğilimler öne çıkacaktır.
Uranüs'ün konumu bu yıl aşkta sürprizlere ve yeniliklere işaret ediyor. Aşkta daha fazla özgürlük arayabilir ve sizi kısıtlayan şartlardan kurtulabilirsiniz. Venüs'ün olumlu açıları açıları altında kaldığınız 28 Ocak - 21 Şubat, 8 Mayıs - 5 Haziran, 5 - 30 Aralık dönemlerinde yeni ilişkiler ortaya çıkabilir ya da süregelen ilişkiler daha olumlu bir yöne doğru girebilir. Ancak yakın beraberliklerde 24 Haziran - 7 Ağustos tarihleri arasında ortaya çıkabilecek güvensizlikleri aşmak gerekecek.
Akrep erkeği: Akrep erkeği duygularını çok rahat açıklayan birisi olmayabilir, ancak derinliği ve ilişkilerinde tutku arayan eğilimleriyle çekici bir görünüm sergiler. Maceraperest ve cinselliğe önem veren özellikleri ile beraber bakıldığında, kendisi için uygun bir partnere sahip olup olmadığı evlilik hayatında mutluluk açısından büyük önem taşıyacaktır. Bu yıl aşkta yenilik arayışı içinde olabilir ve daha maceraperest davranabilirsiniz. Duygularınızı ortaya koyabileceğiniz olumlu dönemler özellikle 6 Nisan - 15 Mayıs ve 29 Eylül 31 Aralık olarak dikkat çekiyor. Ancak hafif de olsa, zevklerde uyuşmazlık ve yanlış anlamaların yaşanabileceği bazı dönemler de var. 4 - 28 Ocak, 5 Haziran - 15 Temmuz, 9 Ağustos - 8 Ekim dönemlerinde ilişkilerde daha esnek olmaya bakmalısınız.
İş ve para: Bu yıl parasal konularda rahatlatıcı koşullar var. Yeteneklerinizi somut kazançlara dönüştürmek için harekete geçmeli ve ortaya çıkan fırsatları değerlendirmelisiniz. Jüpiter transiti parasal alandaki başarılarınızı arttırmakta ancak yine de bu nedenle rahat davranmamalı ve birikimlerinizi ısraf etmemelisiniz. Bu yıl kendinizi geliştirdiğiniz ölçüde kazançlarınızda artış olabilir. Ayrıca, şimdiye kadar bağlı kalan kalan parasal birikimlere de ulaşma imkânınız var.
İş hayatında eylül sonrasında üzerinizde baskıların hafiflediğini görmek oldukça rahatlatıcı olacak. Ancak 26 Şubat - 6 Nisan arasında iş hayatında daha sabırlı olmanızı gerektiren koşullar ortaya çıkabilir. Bu dönemde ev ve güvenlikle ilgili konuların ağır basması ya da üstlerinizle oluşabilecek huzursuzluklar doğrudan işe yansıyabilir.

__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla