Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 17:55   #9
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Yükselen Yengeç'te iş değişikliği olabilir
· Yükselen Koç: Şans size yabancılarla ilgili konulardan, eğitimden ya da yolculuklardan gelebilir. Eylülden sonra iş hayatında daha fazla mücadele görülebilir. Detaylara önem vermeniz gerekecek.
· Yükselen Boğa: Hayatınıza yeni bir temel attığınız, sizi kısıtlayan koşulların olduğu bir dönemdesiniz. Ancak yavaş da olsa yeni başlangıçlar da yapıyorsunuz. Bu yorucu koşullar eylül ayına kadar sürebilir.
· Yükselen İkizler: Bu Son iki yıldır sizi meşgul eden konuları Eylül ayında tamamlayabileceksiniz. 2007 evlilikle ilgili düşüncelerinizi de olgunlaştırabilir ve ilginç fırsatlar sunabilir. Birikimlere dikkat.
· Yükselen Yengeç: Son iki yıldır süregelen maddi kaynak ve tutumlu olmayı gerektiren koşullar eylül ayından itibaren değişecek. Bu yıl iş ortamında değişiklikler ve genişleme yaşayabilirsiniz.
· Yükselen Aslan: İş hayatında yeni bir dönemece doğru gitmektesiniz. Bu yıl aşk hayatınız açısından daha hareketli ve keyifli olabilir. Çocuklarla ilgili konular hayatınıza renk katabilir.
· Yükselen Başak: Kendiniz ve kariyerinizle ilgili konularda belirsizlikleri eylül ayı ile birlikte geride bırakabilirsiniz. Eve ait konular, yatırımlar, evde daha fazla hareketlilik sizi mutlu edebilir. .
· Yükselen Terazi: Sosyal konularda alacağınız sorumluluklar size başarı getirebilir. Ancak eylül ayından itibaren bazı belirsizlikler ve bitişler gündeme gelebilir. Kararlarınızda daha gerçekçi olmalısınız.
· Yükselen Akrep: İş hayatınızda ileriye yönelik değişiklikler yapma ihtiyacı içindesiniz. Eylül ayından başlamak üzere gruplarla ilgili çalışmalar ve sosyal konularda üstlenebileceğiniz yeni görevler söz konusu.
· Yükselen Yay: Jüpiter size daha fazla özgürlük, iyimserlik ve kendini geliştirme olanakları getirecek. Eylül ayından itibaren iş hayatında daha fazla sorumluluk söz konusu olabilir.
· Yükselen Oğlak: Bu yıl eylül ayına kadar üzerinizde daha fazla yük ve sorumluluk söz konusu. Eylülden sonra pek çok konuda kararlarınızı gözden geçireceksiniz. Bu dönemde evlilik ve ilişkilere önem vermek gerekiyor.
· Yükselen Kova: Son iki yıldan beri Satürn pek çok konuda bekleme ve gecikmeler getiriyor. Özellikle evlilikler, ortaklıklar ve anlaşmalar bu dönemde test edilmekte. Geleceğe daha iyimser bakacaksınız.
· Yükselen Balık: 2007 pek çok bakımdan hareketli ve iş açısından bereketli bir yıl olabilir. Jüpiter'in etkisi ile daha fazla yolculuk, daha çok kişi ile temas gündeme gelebilir
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla