Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-01-2007, 18:03   #39
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Uzun sürecek bu dönemde iş hayatında daha fazla test edilecek ve yaptıklarınızla dikkat çekeceksiniz. Eğer yılın ilk yarısında hesapsız davranır, sorumluluklarınızı ihmal ederek aşırı iyimser davranırsanız, bu kez önemli sıkıntılar gelecektir.
Sağlık: Jüpiter'in koruyuculuğu altındasınız ve sağlığınızla ilgili problemlere daha etkin çözümler bulabilirsiniz. İyimserliğinizin artması da sağlığınızı olumlu yönde etkileyebilir. Ancak 4-11 Aralık doğumlu Yaylar bu yıl daha gergin ve huzursuz olabilirler. Bugünlerde doğanlar ve genel olarak tüm Yay özellikle 6 Nisan - 15 Mayıs, 7 Ağustos - 29 Eylül dönemlerinde bedenlerine daha fazla önem vermeli ve gerginliklerden uzak durmaya çalışmalılar.
Merkür'ün etkisi: Merkür bu yıl üç kez geri hareket yapacak. Geri hareket ettiği dönemlerde daha fazla iletişim problemi, gecikmeler ve yanlış anlamalarla karşılaşabilirsiniz. Bu dönemlerde önemli anlaşmalara imza atmamalısınız. Genellikle beklenmedik değişiklikler ve sözlerin boş çıkmasıyla karşılaşabilirsiniz. Bu nedenle Merkür'ün geri gideceği 14 Şubat - 8 Mart, 16 Haziran- 10 Temmuz ve 12 Ekim - 2 Kasım tarihlerinde iş hayatında önlemci davranmalı, aceleci kararlar vermemelisiniz.
Tutulmalar: Bu yıl gerçekleşecek Güneş tutulmalarının ilki 19 Mart'ta Balık burcunda, ikincisi ise 11 Eylül'de Başak burcunda olacak. Mart ayında eve ve yakınlara ait konularda hızlı gelişmelerle karşılaşabilirsiniz. Kendi iç dünyanıza daha fazla eğileceksiniz. Eylül ayındaki tutulma döneminde iş hayatında ve sorumluluklar alanında daha önlemci olmak gerekecek. İşe ait konular, geçmişten kaynaklanabilecek problemlerle karşılaşabilirsiniz.

2007'de en iyi ilişkiler :
Yay-Yay

2007'de en zor ilişkiler :
Yay-Başak
__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla