Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-01-2007, 09:35   #2
özgür_1903
Kıdemli Kartal
 
özgür_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Vefalı F.Bahçe

Galatasaray'a bakalım: Stadın ismini Ali Sami Yen yaparak geçmişine büyük saygı duyduğunu belgeledi. Florya'nın ismini Metin Oktay yaparak vefa örneği gösterdi.
Fenerbahçe'ye bakalım.. Stadın ismini Saracoğlu'nu yaparak geçmişine saygı duydu. Tesislerine Zeki Rıza Sporel, Lefter ve Can Bartu gibi semboller vereceğini açıklayarak büyük vefa örneği gösterdi.
Bir de Beşiktaş'a bakalım... Yapıldığı zaman Mithatpaşa ismini alan (Halk hâlâ Dolmabahçe diyor) kendi stadına bir Beşiktaşlı'nın ismini veremedi. Örneğin Şeref bey gibi. (Bu İnönü'nün ismine asla saygısızlık değil. Çünkü, stadın önündeki caddenin ismi. Yukarıdaki parkın adı da İnönü. Ayrıca; İzmit ve Malatya statlarının isimleri de İnönü!) Tesislerin ismi ise bu tesislerin yapımına katkı yapan Bay Nevzat Demir'in ismini taşıyor. Peki sormazlar mı Ümraniye'de arsayı alan ve alt yapıyı yapanların ismi ne olacak? (Beşiktaş vefalıysa buranın ismi Hakkı Yeten'in adını taşır!)
Ey Beşiktaşlı!
Beşiktaş'ı tarih yapan ve sembol kişilerin isimlerini unutma, unutturma...

Okur diyor ki

Kuvvet YURDAKUL.

- Gazeteci tarafsızdır. Siz ise Beşiktaş'ın Divan üyeliği seçimlerine katılıyorsunuz. Bu sizin Beşiktaşlı duruşunuza aykırı değil mi?

- Hayır, asla. Benim Beşiktaş kongresi olmamın getirdiği yasal hakkımı Divan'a aday olarak kullanıyorum. Seçilirim, seçilmem o saygın genel kurulun üyelerinin tasarrufudur. Şunu herkes bilsin ki Beşiktaşlı olmam hiçbir zaman gazeteciliğimin asla önüne geçmemiştir. Hiçbir zaman da geçemeyecektir. Zaten medyada cesur ve dürüst kalem ismimi boş yere almadım.
__________________
iLk ÇıĞLıĞıM SoN NeFeSiM TeK AşKıM BEŞİKTAŞ'ım....
HeRşEyİn BiR sOnU vAr AmA BEŞİKTAŞ SeVgİsİnİn AsLa...!
özgür_1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla