Konu: Sağır Oda
Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2007, 02:25   #49
NuraN
Dişi Kartal
 
NuraN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Eski Dostlar Rakip Oldu



Click the image to open in full size.








Kurtlar Vadisi, günahları ve sevaplarıyla Türk televizyon tarihinde yerini aldı. Üzerinde daha çok konuşulacak, yazılacak kuşkusuz. Ama şu an bizi ilgilendiren kısın, dizinin yönetmeni Serdar Akar ve danışmanı Soner Yalçın. İkisi şimdi de " Sağır Oda " da bir araya geldi.
Kanal D'de eylül ayının ortasında ekrana gelecek "Sağır Oda"da, Engin Cezzar, Mahir Günşiray, Çağla Kubat ve Arsen Gürzap gibi oyuncular yer alıyor. Konusu ise okurken bile insanı heycanlandırıyor. Azrail ve 19 adlı romanlarının ve Candan Erçetin'in bir çok şarkısının söz yazarı Kahan Karahan'ın kaleme aldığı dizinin konusu şöyle :Hitler II. dünya savaşında ölüm kamplarına gönderdiği yahudilerden tonlarca altın topladı..Yıl 1944 savaşın kaybedileceğini anlayan naziler bu altınları güvendiği isimlere emanet etti.. bunlardan biri Türk'tü ! ..ve Yıl 2006 İstanbuldaki altın savaşını kazanan istihbarat örgütü Türkiye'nin kaderinide belirleyecek !.. Ve dahası ? Devamını ekranda izleyeceğiz.


Dizi fragmanında şu dikkati çekiyor: Soner Yalçın-Serdar Akar ikilisinden yeni bir dizi. Onlar artık bir ikili. Peki Serdar Akar ve Soner Yalçın'ın geçen senelerde dahil olduğu ekip nerede ? Niye yollar ayrıldı ? Efsanevi "Kurtlar Vadisi" ekibi, Necati Şaşmaz, Raci Şaşmaz, Bahadır Özdener.. Niye onlardan hala ses soluk yok ? Yeni bir dizi hazırlığı içinde oldukları biliniyor..


Bahadır Özdener'i aradık. "Bir değil belki bir iki projeyle çıkacağız izleyici karşısına . Size üç,dört sene daha yetecek kadar daha malzeme vereceğiz" diyor. Ama başka birşey söylemiyor. Sessiz ve derinden çalışıyorlar yine anlaşılan. İki üç ay sonra arenaya onlarda inecek. 2006'nın sonlarına doğru kıran kırana bir yarış bnaşlayacak yine. Bu kez Soner Yalçın-Serdar Akar ikilisi ile Bahadır Özdener-Raci Şaşmaz karşı karşıya gelecek.

__________________
Gönlümle baş başa düşündüm demin;
Artık bir sihirsiz nefes gibisin.
Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin
Akisleri sönen bir ses gibisin.

Mâziye karışıp sevda yeminim,
Bir anda unuttum seni, eminim .
Kalbimde kalbine yok bile kinim .
Bence artık sen de herkes gibisin.

Eylül 2008


NuraN Ofline   Alıntı ile Cevapla