Tekil Mesaj gösterimi
Alt 01-02-2007, 18:59   #10
ferro1903
Banned

ferro1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sakaryaspor'dan 7 İmza

Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası toplantı salonunda düzenlenen imza töreninde, Sakaryaspor, ara transferin son gününde 3'ü yabancı toplam 7 futbolcu ile sözleşme imzaladı..

Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen imza töreninde, yerli oyunculardan Kayseri Erciyesspor'dan Yalçın Ayhan, Şekerspor'dan Evren Turhan, Kocaelispor'dan Özgür Karakaya, Ankaraspor'dan Cem Yanık ve altyapıdan Gazanfer Aydın ile yabancı transferler Arjantin'in Lanus takımından Claudio Graf, Almanya Üçüncü Ligi takımlarından Vennes'den Dominik Verling Carlos, ve Krylia Sovetov takımından Ganalı Baba Adamu, kendilerini yeşil-siyahlı formaya bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Yerli oyunculardan Yalçın Ayhan, Evren Turhan ve Cem Yanık, sezon sonuna dek kiralık olarak, Özgür Karakaya 1.5 yıllık, Gazanfer Aydın ise 3 yıllığına yeşil-siyahlı takıma katılırken, yabancılardan Graf 3, Baba Adamu ve Carlos ise 1.5 yıllık sözleşme imzaladılar.

Sözleşme imzalayan tüm futbolcularla tek tek el sıkışan Sakaryaspor Kulübü Başkanı Recep Hacıeyüpoğlu, transferlerle daha da güçlendiklerini söyledi.

Transferin son gününde 7 futbolcuyla sözleşme imzaladıklarını kaydeden Hacıeyüpoğlu, yabancı futbolcuların kısa sürede takıma uyum sağlayacağına inandığını bildirdi.

GRAF: ''SAKARYASPOR'A GELDİĞİM İÇİN ÇOK MUTLUYUM"
Sakaryaspor'a geldiği için çok mutlu olduğunu belirten Arjantinli Graf ise, kendisinden beklenenleri bildiğini ve kendisine olan güveni boşa çıkarmayacağını dile getirerek, ''Sakaryaspor'a geldiğim için çok sevinçliyim. Sakaryaspor'un pozisyon olarak nerede bulunduğunu öğrendim. Benden beklenenleri biliyorum. İnşallah herkesi sevindiririm. Öncelikle insan olarak, arkadaş olarak çok iyi takım olmamız gerekiyor. Çok çalışarak iyi yerlere gelmemiz gerekiyor'' diye konuştu.

Brezilya asıllı Verling ise Almanya Üçüncü Ligi'nden Türkiye Birinci Lig'e gelmesinin kendisi için çok büyük adım olduğunu bildirdi. Sakaryaspor'da büyük işler yapacağına inandığını kaydeden Verling, şunları kaydetti:
''Sakaryaspor'a gelmek benim için büyük adım oldu. Almanya Üçüncü Ligi'nden Türkiye Birinci Ligi'ne yükselmek benim için büyük bir adım oldu. Bana güvenenleri boşa çıkartmayacağım. Sakaryaspor'da büyük işler yapacağım. Bunun için buradayım. Sakaryaspor'a gelmeden önce Almanya'daki Türk arkadaşlarımdan bilgi aldım. Sakaryaspor'da yetişen futbolcuları duydum. Sakaryaspor'da takım arkadaşlarımla birlikte büyük işler yapacağımıza inanıyorum."

Evren Turan da takım arkadaşlarıyla büyük bir mücadele içine gireceklerini, camia olarak kenetlenip takımı ligde tutacaklarını savundu.

TAKIMDAN AYRILANLAR
Öte yandan ara transfer döneminde Erdinç Yavuz, Ergün Teber, Gökhan Çalışal, Okan Yılmaz, Rasim Vardar, Alişen Kandil, Marcel M'Bayo ve Jose Clayton'un yeşil-siyahlı takımdan ayrıldıkları, Özgür Sürekçi, Musa Sinan Yılmazer ve Mustafa Pektemek'in ise sezon sonuna dek Sarıyer'e kiralık olarak verildiği belirtildi.

Forum Kurallari İçin Tıklayınız
ferro1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla