Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-03-2007, 04:28   #27
Meric
Yardımcı Admin

Meric - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ne oluyor? What's wrong? Vats rong?

Neden duruyoruz? Why is the stooping ? Vay iz dı stoping?

Yanınıza otura-bilir miyim? May I sit beside you? Mey ay sit bisayd you?

Şurada yazan adrese gitmek istiyorum. Nerede inmem gerekir? I'm going to this address; can you read it and tell me where to get off? Aym going tu dis ıdres; ken yu riıd it end tel me ver tu get ov?

Güzergahı hari-tada göstere-bilir misiniz? Can you show me the road on the map? Ken yu şov me dı rod on dı mep?

Nerede bisiklet kiralanıyor ? Where can bikes be hired? Ver ken bi bayks bi hayırd?

Araba kirala-mak istiyorum. I'd like a car. Ayd layk e kar.

Küçük bir araba. A small car. E smol kar.

Ortalama bir araba. A medium size. E midiyum sayz.

Büyük bir araba. A large car. E larj kar.

Günlük tarife nedir ? How much do you charge per days? Hav maç du yu şarj pör dey?

Burayı imzalayın. Sign here, please. Sayn hiır pliyz.

..'e nasıl gidebilirim ? Could you tell me the way to...? Kuç yu tel mi dı vey tu...?

Şu harita üze-rinde nerede olduğumu gös-terebilirmisiniz? Can you show me on this map where I am? Ken yu şov mi on dis mep ver ay em?

...buraya ne ka-dar uzaklıkta? How far is ...from here? Hav far iz... from hiyır?

Yanlış yoldasınız. You are on the wrong road. Yu ar on dı rong rovd.

Buralarda ucuza kalabileceğimiz bir yer var mı? Can we find cheap accommodation around here? Ken vi faynd çip ekkomodeyşın ıraund hiyır?

Dümdüz devam edin. Go straight away. Go sıtreyt ıvey.

Yokuşun sonunda solda. Down there, on the left. Davn der, on dı left.

Sağda. On the right. On dı rayt.

Trafik ışıkla-rından sağa / sola dönün. Turn left/ right at the traffic lights. Törn left/rayt et dı trefik layts.

Pardon buraya park edebilir miyim? Excuse me, can I park here? Eksiyuz mi, ken ay park hiyır?

Arabamız bozuldu. Our car has broken down. Aur kar hez brokın davn.

Kaybolduk. We are lost. Vi ar lost.

Burada bekleyin yardım getireceğim. Wait here, I will get some help. Veyt hiyır, ay vil get sam help.

Arabayla / yürüyerek ne kadar zamanda varırız. How long will the drive / walk be? Hav long vil dı dırayv / volk bi?

http://img81.imageshack.us/img81/9771/topmain8dd3mg5.jpg
Meric Ofline   Alıntı ile Cevapla