Tekil Mesaj gösterimi
Alt 13-06-2007, 16:12   #1
bjkartal
Banned
 
bjkartal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
VE TUNCAY ŞANLI F.BAHÇE'DEN AYRILDI

Tuncay Ada'yı seçti
Gökhan Karataş 13 Haziran 2007 Click the image to open in full size.Başkan Aziz Yıldırım’ın kalması için yoğun çaba harcadığı süper yetenek, İngiliz yöneticileriyle yaptığı görüşme sonrası 4 yıllık sözleşmeyi imzaladı.


TUNCAY TRANSFERİ ADA'DA GENİŞ YANKI UYANDIRDI
İngiltere'nin Middlesbrough takımı ile 4 yıllık mukavele imzalayan Tuncay Şanlı, Ada basınını da ayağa kaldırdı. İngiliz Televizyonları Tuncay için "Boğazın Boğası artık Ada'da" yorumunu yaparken, Middlesbrough’un çok büyük bir transfer gerçekleştirdiğini belirttiler. Middlesbrough resmi sitesinde manşetten verdiği haberde ise Tuncay için 'Brave Heart' yani Cesur Yürek ifadesini kullandı.
Ada'yı ayağa kaldıran transferin hikayesi ise şöyle. Middlesbrough CEO’su Keith Lambile bazı yöneticiler önceki akşam İstanbul’a gelerek, Tuncayve menajeriyle masaya oturdu. Görüşmeler çok uzun sürmedi. Erdinç Şehit ve Tuncay'ın şartlarını kabul eden yöneticiler başkanları Steve Gibson'a gelişmeleri aktardılar. Başkan Gibson derhal İstanbul'a geleceğini ve mukavelenin imzalanacağını söyledi. Ancak başkan Gibson gelmeden resmi mukavele imzalandı. Sözleşmeye göre Tuncay yıllık 2.2 Milyon Sterlin alacak.
Ancak sözleşmeye koyulan özel bir madde Tuncay'ın geleceği açısından çok önemli. Tuncay, Premier Lig'de Middlesbrough forması altında geçireceği ilk sezonun ardından transfer olmak isterse 5 Milyon Paund getiren kulüp kendisini alabilecek.
Tuncay Şanlı Ada'ya transferi ile ilgili olarak " F.Bahçe'den kopmak tabii ki çok zor bir karar. Ama ben Avrupa'da üst düzey bir takımda forma giymek istiyorum. Türkiye'de fark edilip hayalimi gerçekleştirmem mümkün değil. O yüzden ilk olarak Middlesbrough'u tercih ettim. Premier Lig'de fark edilmek çok daha kolay. Bu yüzden sözleşmeme o maddeyi koydurdum. Kendi stilime çok uygun bir lig olduğunu düşünüyorum. Yeteneklerimi, hırsımı, gücümü gösterdiğim anda zaten bir sezon sonra hayallerime kavuşmuş olacağım" dedi.
__________________
armamızdaki yıldız tüm yıldızlara bedeldir
çünkü o yıldız ayla beraberdir
bjkartal Ofline   Alıntı ile Cevapla