Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-07-2007, 10:49   #7
PeSiMisT_1903
ρєѕιмιѕтѕтуℓє

PeSiMisT_1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Nesine göre ki kıymetin değeri, yüreğin çömelir eğilirBoynun, değeri biçilir kenara atılır, kıymetin de çıkarıVarsa çıkarı yerinde dilenir, her duada tanrı binNazarladı, ve bendim her nazarda pay kapandım zarlarımDüşeşti, eşti madem bu matem bedeldi tanrı her dem, buDeprem çökertti onca yonca bunca yıkıcı darbe harbe motiveEtti gözümün önüne serdi derdi ferdi çıkarın önemi sardıVardı her temelde tek emel. yalancı dostu aldı karaya verdiName, herkes maske takmış, suratı sarkmış, yüzünü asmışKaç kurtul falının kahramanı şeytan, bulamacın içindeki tümRhymelar isyanda. ve değerin değeri kalmamış, ve herYarışta çıkarın Adımı önde, Adımı koyarım, Adımı saklarımDerinde. Adımız hangi kelime, anamız nerede hangiCehennemde yanıyor? yanımız hep mi boştu? kanımız kardeş deOldu neyseYanıma aldım kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumunOrtalıkta görünen herkesin adı yabancı, herkes kendiMaskesiyle dolaşır oldu yanıbaşımda, tanımaz oldum yüzleriVe keşkelerle avunur oldum. düşlerimde gördüğüm yüzünBirinde düşünür oldum, onca maske gözümün içine bakıyorSorgularcasına, ve burası hep yabancı, hep yalancı dolduÇıkmak istiyorum artık dışarı, bırakın gideyim kendimiAlıpYaratan beni dünya arenasına soktuğunda tektim, her nefesiSoluduğumda yektim bu ücralarda ben beni mi kaybettim, veDüşman kelimesinin anlamını arkadaş sıfatını taşıyanlardanÖğrendim. insan, insanlığın hocası durumunda eli maşalıHergün başka derslerde karşımda bambaşka bir hoca abideHer sınavda farklı notlar almanın piskolojisine AdımAttığımda sanırım ilk okuldaydım, yani çocuktum, yolaÇıkmış yeni yolcuydum, ben bu yolda çok mola verdimMuhabbete daldım, yolumu uzattım. çok sima tanıdım, imaAldım yüzleri aklıma kazıdım, adı anıldığında işte dostumDedim, Adım anıldığında tanımam dedi taktı maskesini yüzünüÇevirdi ve sildi kalıcı tüm izleri, geri getiremediği zamanEskide kalan anı defterini, her sayfada düştü maskesiŞimdilerde gözümün içine bakan herkes çıkar peşinde takmaİfadeler ardına gizlenmiş tüm fesatlar, hesaplar egoistSevgilerinde saklı rüyalarının sayılarını maskelerindeGizlenmiş tüm yüz hatları. bir zaman selamladı bu adamı veAdamını bulamadıYanıma aldım kendimi ve yürüdüm ince çizgisinde yolumunOrtalıkta görünen herkesin adı yabancı, herkes kendiMaskesiyle dolaşır oldu yanıbaşımda, tanımaz oldum yüzleriVe keşkelerle avunur oldum. düşlerimde gördüğüm yüzüm benimMi? düşünür oldum, onca maske gözümün içine bakıyorSorgularcasına, ve burası hep yabancı, hep yalancı dolduÇıkmak istiyorum artık dışarı, bırakın gideyim kendimi alıp