![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Dişi Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 33 ![]() |
Arkdaşlar Şuanda Dinledğiniz Şarkıda Geçen Sözleri Burdan Paylaşabilirsiniz...
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | My İmmortal-Evanescence I'm so tired of being here suppressed by all my childish fears Burada, çocukça korkularım tarafından bastırılmış halde bulunmaktan çok yoruldum And if you have to leave Ve eğer gitmek zorundaysan I wish that you would just leave Hemen gitmeni dilerim 'Cause your presence still lingers here Çünkü varlığının hala burada oyalanıyor(takılıp kalıyor) And it won't leave me alone Ve beni yalnız bırakmayacak These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var Nakarat : [ When you cried I'd wipe away all of your tears Ağladığında, tüm gözyaşlarını silerdim When you'd scream I'd fight away all of your fears Çığlık attığında, tüm korkularınla savaşırdım I held your hand through all of these years Tüm bu yıllar boyunca elini tuttum. But you still have all of me Fakat hala bana tamamen sahipsin ] You used to captivate me by your resonating light Sen beni tınlayan ışığınla büyülerdin. Now I'm bound by the life you left behind Şimdi geride bıraktığın hayat tarafından bağlandım Your face it haunts my once pleasant dreams Yüzün, benim bir zamanlar tatlı olan rüyalarımı ziyaret ediyor Your voice it chased away all the sanity in me Sesin, tüm akıl sağlığımı kovaladı These wounds won't seem to heal Bu yaralar iyileşecek gibi gözükmüyor. This pain is just too real Bu acı fazla gerçek There's just too much that time cannot erase Zamanın silemediği çok fazla şey var Nakarat I've tried so hard to tell myself that you're gone Kendime gittiğini söylemek için çok uğraştım But though you're still with me Ama hala benimle olmana rağmen I've been alone all along Baştan beri yalnızım
__________________ Gönlümle baş başa düşündüm demin; Artık bir sihirsiz nefes gibisin. Şimdi tâ içinde bomboş kalbimin Akisleri sönen bir ses gibisin. Mâziye karışıp sevda yeminim, Bir anda unuttum seni, eminim . Kalbimde kalbine yok bile kinim . Bence artık sen de herkes gibisin. Eylül 2008 | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | Barış Akarsu Vurdum En Dibe Kadar Büyülü gölgelerden Ruhuma akan zehir Kandırır Gözlerimi Sahte bir dünya Verir Ateşlerle uyandım Yangın her yeri sarar Gördüğüm acılarla Vurdum en dibe kadar Her yerde ölüm tutar saatler Kan kusmuş yaralanmış şehirler Alışılan zamala dokunmayan Sıradan parçalanmış resimler Topladım avucumda kaderim Bir demet gülde arsız dikenim Enyüksek dağların tepesinden Boşluğa savrulurda giderim
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | Frente - Bizarre Love Triangle Every time I think of you I get a shot right through Into a bolt of blue It's no problem of mine But it's a problem I find Living the life that I can't leave behind There's no sense in telling me The wisdom of a fool won't set you free But that's the way that it goes And it's what nobody knows And every day my confusion grows Every time I see you falling I get down on my knees and pray I'm waiting for the final moment You say the words that I can't say I feel fine and I feel good I feel like I never should Whenever I get this way I just don't know what to say Why can't we be ourselves like we were yesterday I'm not sure what this could mean I don't think you're what you seem I do admit to myself That if I hurt someone else Then I'll never see just what we're meant to be Every time I see you falling I get down on my knees and pray I'm waiting for the final moment You'll say the words that I can't say Every time I see you falling I'll get down on my knees and pray I'm waiting for the final moment You'll say the words that I can't say
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Children of Bodom-Are You Dead Yet Don't hear, don't deem. Drown in before you dive. Don't care, commit to your self destruction drive I kiss the ground with love beyond forever Flip off the sky with bleeding fingers till I die Enemy, take a one good look at me. Eradicate what you'll always be, Your tainted flesh, polluted soul through a mirror I behold. Throw a punch, shards bleed on the floor Tearing me apart but I don't care anymore. Should I regret or ask myself Are You Dead Yet? Wake up, don't cry. Regenerate to deny the truth, The fiction you live in blindfold your eyes. Disclosure, self loathing. This time you've gone too far. Or could it be, my nemesis that you are me? Enemy, take a one good look at me. Eradicate what you'll always be Your tainted flesh, polluted soul through a mirror I behold. Throw a punch, shards bleed on the floor Tearing me apart but I don't care anymore. Should I regret or ask myself ARE YOU DEAD YET? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Evanescence - October I can't run anymore artık koşamayacağım I fall before you senden önce düştüm Here I am işte burdayım I have nothing left hiçbirşeyim kalmadı Though I've tried to forget, unutmaya çalıştım You're all that I am benim olduğum herşey sensin aslında Take me home beni eve götür I'm through fighting it baştan başa dövüşeceğim Broken, kırık Lifeless, cansız I give up bırakacağım You're my only strength. benim tek gücümsün Without you, sensiz I can't go on, devam edemem Anymore, artık Ever again tekrar asla My only hope, benim tek umudum (All the times I've tried to run) her zaman koşmaya çalıştım My only peace, benim tek barışım (To walk away from you) senden kaçmak için My only joy, benim tek sevincim My only strength, benim tek gücüm (I fall into your abounding grace) senin çok nezakatine düştüm My only power, benim tek gücüm My only life, benim tek hayatım (And love is where I am) ve ben nerdeysem aşk orda My only love benim tek aşkım I can't run anymore, artık koşamam I give myself to you kendimi sana veriyorum I'm sorry üzgünüm I'm sorry üzgünüm In all my bitterness, bütün bu yakıcılığım içinde I ignored ben görmezden geldim All that's real and true bunların hepsi doğru ve gerçek All I need is you ihtiyaç duyduğum tek şey sensin When night falls on me, gece üstüme geldiğinde I'll not close my eyes gözlerimi kapatmayacağım I'm too alive, çok canlıyım And you're too strong ve sen çok güçlüsün I can't lie anymore artık yalan söyleyemem I fall down before you senden önce düştüm I'm sorry üzgünüm I'm sorry üzgünüm My only hope, benim tek umudum (All the times I've tried to run) her zaman koşmaya çalıştım My only peace, benim tek barışım (To walk away from you) senden kaçmak için My only joy, benim tek sevincim My only strength, benim tek gücüm (I fall into your abounding grace) senin çok nezakatine düştüm My only power, benim tek gücüm My only life, benim tek hayatım (And love is where I am) ve ben nerdeysem aşk orda My only love benim tek aşkım Constantly ignoring sıkçagörmeden geliyorsun The pain consuming me acı beni tüketiyor But this time it's cut too deep ama bu zaman çok derin I'll never stray again bir daha asla başı boş dolaşmayacağım My only hope, benim tek umudum (All the times I've tried to run) her zaman koşmaya çalıştım My only peace, benim tek barışım (To walk away from you) senden kaçmak için My only joy, benim tek sevincim My only strength, benim tek gücüm (I fall into your abounding grace) senin çok nezakatine düştüm My only power, benim tek gücüm My only life, benim tek hayatım (And love is where I am) ve ben nerdeysem aşk orda My only love benim tek aşkım My only hope, benim tek umudum (All the times I've tried to run) her zaman koşmaya çalıştım My only peace, benim tek barışım (To walk away from you) senden kaçmak için My only joy, benim tek sevincim My only strength, benim tek gücüm (I fall into your abounding grace) senin çok nezakatine düştüm My only power, benim tek gücüm My only life, benim tek hayatım (And love is where I am) ve ben nerdeysem aşk orda My only love benim tek aşkım
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 33 ![]() | Bizi Bozar-Mustafa Sandal ![]() Yalandan uzak ve hayli sıcak Gözlerinin içi hep gülüyor Sanki bi ses sakın ha diyor Bi de bana tatlı tatlı bakıyor Ateşi yakmadan önce Ne lazımsa var bende Ancak o sana aşıkken Yangınlar Bizi bozar Birşeyler alıp götürür Gel dinle canım İkimize bir dünya karışır E o da uymaz
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Dişi Kartal ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Hande Yener - Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor ![]() Daha giderken biliyorum yerime başkası gelir Eğer yolda karşılasırsak sevgilim yüzünü çevir Ağır ağır aşk çok ağır yüreğim ya sus ya bağır Aşkı sen büyüttün içimde yalan da olsa çağır Yarı yolda kalma Son öpüşün yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor Al gidişin yine canımı yakıyor Aşk kadın ruhundan hiç anlamıyor
__________________ geçti istemem gelmeni yokluğunda buldum seni bırak vehmimde gölgeni ![]() gelme artık neye yarar... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |