Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-10-2007, 22:40   #1
SahEmre
zɐʎaq ɥɐʎis
 
SahEmre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Şırnak'ta hain saldırı 13 Şehit

Genelkurmay Başkanlığı, Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğe, terör örgütü tarafından yapılan bir saldırıda 13 silahlı kuvvetler mensubunun şehit edildiğini bildirdi.

Genelkurmay Başkanlığı'nın konuya ilişkin basın açıklamasında, şunlar kaydedildi:

''Şırnak bölgesinde görev yapan bir birliğimize, 07 Ekim 2007 tarihinde terör örgütü tarafından yapılan bir saldırıda, 13 Silahlı Kuvvetler mensubu şehit edilmiştir.

Terör örgütü mensupları, yurt içerisinde operasyon birliklerimizle, yurt dışına kaçış noktalarında ise ateş destek vasıtalarıyla takip edilmektedir.

Terörle mücadele kapsamında yürütülen faaliyetlerde ortaya çıkan bu tablo, mücadele azmimizi ve kararlılığımızı daha da artırmıştır.''

Bölgede operasyon devam ediyor


Erdoğan'dan başsağlığı mesajı

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, devletin ve milletin, teröre karşı her türlü fedakarlıkla büyük bir mücadele yürüten güvenlik kuvvetlerine, bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da tüm varlığıyla destek olmaya devam edeceğini bildirdi.

Başbakanlık Basın Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, Şırnak'ta görev yapan bir birliğe terör örgütü tarafından yapılan saldırıda, 13 silahlı kuvvetler mensubunun şehit edilmesi nedeniyle Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Büyükanıt'a telgraf gönderdi.

Olaydan derin üzüntü duyduğunu belirten Erdoğan, telgrafında şunları kaydetti:

''Acımız ne kadar büyük olsa da Türkiye Cumhuriyeti'nin ülkesi ve milletiyle bölünmez bütünlüğüne yönelik bu tür saldırılar, terörle mücadeledeki azim ve kararlılığımızı daha da artırmaktadır.

Devletimiz ve milletimiz, teröre karşı her türlü fedakarlıkla büyük bir mücadele yürüten güvenlik kuvvetlerimize bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da tüm varlığıyla destek olmaya devam edecektir.

Aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, şahsınızda Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza başsağlığı dilerim.''

Şehit askerler Bolu Komando İndirme Tugayı'ndan

PKK'nın hain saldırısı sonucu şehit düzen 13 askerimizin Bolu Komado İndirme Tugayı'ndan olduğu anlaşıldı.

Terörle Mücadele Yüksek Kurulu yarın toplanıyor
13 şehit haberi devletin zirvesini harekete geçirdi
__________________
Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh +
SahEmre Ofline   Alıntı ile Cevapla