Malzemeler
-1 adet yarım ekmek.
-1 adet kangal sucuk.
-1 adet bardak.
-1 adet soğuk meşrubat

.
-1 adet bıçak.
-1 adet ızgara(çalışanından).
-1 adet tepsi
-1 adet tabak.
-ketçap,mayonez(opsiyonel).
-ve elektrik.
EVEEEEEEEEET efendim
sucuğumuzun zarını çıkartıyoruz.sonra bıçağı alıp elimize resimdeki gibi kesiyoruz ve hazır ediyoruz.

ızgaramızıda açıyoruz içine aliminyum zımbırtıdan yerleştiriyoruz ki yağlar kirletmesin aleti.

bunları yaptıktan sonra sucuğumuzu dikkatlice yerleştiriyoruz.

ızgarayı güzelcena kapatıyoruz

ve fişe takıyoruz.

ızgaramızın deliğinden bakıyoruz ve yandığını görüyoruz

sonra sıra ekmeği hazırlamaya geliyor ekmeği elimize aldığımız gibi sucukları yerleştircek şekilde arasını açıyoruz.(tavsiyem bunu yarım ekmeğe uygulayın)

ekmeği kestikten sonra sucukları bekliyoruz.eğer çok acıktıysanız sağda solda bulduğunuz soslu fıstık neyin varsa atıştırıyoruz.
