|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
10-10-2007, 14:44 | #1 | ||
Guest
Mesajlar: n/a
|
Malzemeler -1 adet yarım ekmek. -1 adet kangal sucuk. -1 adet bardak. -1 adet soğuk meşrubat . -1 adet bıçak. -1 adet ızgara(çalışanından). -1 adet tepsi -1 adet tabak. -ketçap,mayonez(opsiyonel). -ve elektrik. EVEEEEEEEEET efendim sucuğumuzun zarını çıkartıyoruz.sonra bıçağı alıp elimize resimdeki gibi kesiyoruz ve hazır ediyoruz. ızgaramızıda açıyoruz içine aliminyum zımbırtıdan yerleştiriyoruz ki yağlar kirletmesin aleti. bunları yaptıktan sonra sucuğumuzu dikkatlice yerleştiriyoruz. ızgarayı güzelcena kapatıyoruz ve fişe takıyoruz. ızgaramızın deliğinden bakıyoruz ve yandığını görüyoruz sonra sıra ekmeği hazırlamaya geliyor ekmeği elimize aldığımız gibi sucukları yerleştircek şekilde arasını açıyoruz.(tavsiyem bunu yarım ekmeğe uygulayın) ekmeği kestikten sonra sucukları bekliyoruz.eğer çok acıktıysanız sağda solda bulduğunuz soslu fıstık neyin varsa atıştırıyoruz. | ||
|
10-10-2007, 14:44 | #2 | ||
Guest
Mesajlar: n/a
| sonra ne içeceğimizi düşünmek için buzdolabını açıyoruz ve uygun bişiler buluyoruz ben kola içicem ama size çeşitli meyve sularınıda öneririm.sağlıklı beslenmek lazım bu devirde ondan kolayı fazla önermiyorum...ama içeceğinizin soğuk olmasına özen gösterin lütfen. 10 dakka gibi bekledikten sonra ızgaramızı açıyoruz sucukları çevirmek için çevirdikten sonra tam kapatırken.birden ne görelimızgaranın teli kopmuş!!!! :x sıcak olduğundan dokunamıyoruz tamir edemiyoruz ve ızgaraya iyice bi sövüyoruz.ızgarası bozulmayanlar böyle pişirio devam edio.bozulanlar ise düşünüo ve çareyi mikrodalgada pişirmekte buluo.yada isteyenler pişirme işlemine tavadada devam edebilir.ama ben mikrodalgayı seçtim hızlı olsun diye acıktık artık!! bir tabak çıkarıyoruz. ve içine sucukları koyup mikrodalgaya pişmeye bırakıyoruz. o orda pişe dursun bizde ekmeğimize ketçap mayonez koyalım.koyuyoruz. ketçap mayonezin iyice hertarafa bulaşması için ekmeği açıp kapatıyoruz.ve o sırada dalga ötüyo pişti die.sucuklarımızı artık çıkartabiliriz.. OOOOOOOHHHH mis gibi koktu dimi ağzınınızın suyunun aktığını burdan görebiliyorum sucuklarımızı ekmeğin içine güzelcene yerleştiriyoruz.. şimdi servisimizi yapıyoruz ekmeği tabağa içeceği bardağa koyuyoruz onlarıda tepsiye koyuyoruz.. şimdi tepsiyi kaptığımız gibi yiiceimiz mekana götürüyoruz.. ve yioruz. Afiyet olsun | ||
10-10-2007, 14:48 | #4 | ||
Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Mesajlar: 105
Tecrübe Puanı: 17 | eline saglık bende saganda yumurta yaparım cok pis | ||
10-10-2007, 14:59 | #6 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Mesajlar: 11.401
Tecrübe Puanı: 40 | Sıla süpersin. Ama benim yaptığım farklı olur.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
10-10-2007, 15:28 | #8 | ||
Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 36
Mesajlar: 105
Tecrübe Puanı: 17 | orucuz ule sakin olun | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/mutfak/38628-sucuk-ekmek-yapma-ogretisi/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 19-03-2008 14:28 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |