Tekil Mesaj gösterimi
Alt 21-11-2007, 03:35   #7
bjk_leyla
Dişi Kartal
 
bjk_leyla - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Thumbs up Millilerin süper pirimine büyük tepki: Şehit ailelerine verin

Milli Takım futbolcularına Türkiye'nin finallere gitmesi halinde yaklaşık 450'şer bin dolar prim alacakları yönündeki haberler böyük tepki çekti. Futbolculara ücretlerin performans ve devamlılığa göre belirleneceği, 300-500 bin Dolar arasında para alacakları, en fazla ödemeyi ise Hamit Altıntop'un alacağı bildirildi.
Milli Takımın, daha 1 ay önce oynadığı maçlar sırasında ülkeyi mateme boğan kanlı terör saldırılarının ardından kazanacakları primi şehit ailelerine bağışlama kararı aldığını belirten çok sayıda vatandaş, "Sözlerini tutsunlar. Ne başarısı gösterdiler. Zaten zayıf takımlara puan verdiler. Ya parayı almasınlar, ya da şehit ailelerine verip sözlerini tutsunlar" dediler.
Primlerin, Teknik Direktör Fatih Terim'in raporu doğrultusunda verileceği ve finallere katılmaları halinde futbolculara yaklaşık 450'şer bin dolar prim ödeneceği konuşuluyor. Toplam 11 maç yapan milli takımda, en fazla primi Hamit Altıntop'un alacağı öğrenildi. Ödenecek primlerin federasyonun kasasından çıkmayacağı, sponsorlardan gelecek paralarla karşılanacağı ifade ediliyor. Teknik Direktör Fatih Terim'in de futbolcular kadar prim alacağı, ve yaklaşık 300 bin euro ödeneceği kaydedildi.
Milli oyuncuların yüksek miktarda prim almasına milliyet.com.tr okurlarından büyük tepki yağıyor. İşte o tepkilerden bazıları:



* Yazık paralarımıza, Milletin parasını boşa harcamayın. Ben istemiyorum bu kadar para verilmesini. Garibanlara dağıtın bu parayı, şehitlere verin.

*Federasyon kasasında para çoksa, aziz şehitlerimizin aileleri ne güne duruyor sn. Ulusoy. Ayıptır, ayıp.

*Kazanirlarsa futolculara verilecek 450 şer bin dolari sehit ailelerine versinler.

*70 milyonu kahrederken neredeydi bu pirim ceza olarak keselerdi ya para ya çok ihtiyaçları varya Fatih Terim dahilinde kimseye pirim maaş yok kardeşim şerefleri için oynasınlar Brezilyalı kadar ter dökmeyen ruhsuzlara pirim haram şehit ailerine verilsin...

*Alınterlerinin hakkını vermeliymişiz. İnsanlar Güneydoğuda karşılıksız sadece terlerini değil, kanlarını döküyorlar. O parada benimde hakkım var ve kuruşunu helal etmiyorum. Yazıklar olsun. Sonra futbolcular milliyetçilikten sözetmesin. . . biz milli formayı giyenlerden bu işi para için yapmalarını istemiyoruz. . . para için yapıyorlarsa kazandıkları başarılarıda istemiyoruz. . . bu para şehit ailelerine bağışlansın. . .

* Bu kadar da para verilmez, ülkede aclik siniri asgari ucretler yerlerde gezerken bu kadarada ucurum olamaz yazik


* Demek avrupa şampiyonu olsak adam başı 10 milyon euro verecekler!!!! BEYLER BU LİG TAKIMI DEĞİL MİLLİ TAKIM. . BİRAZDA MADDİYATI DÜŞÜNMEYİN. . HADİ BAŞKAN BABASININ PARASINI DAĞITIR GİBİ , SİZ BARİ ÇOK OLDU BAŞKAN DEYİN. .


* Tabii bilimsel bulus yaptilarya, Zaten con az kazaniyolar, acinacak durumdalar, ulke ekonomisinin durumunami aciyayim, su har vurup harman savurulan paralarami


* Haram olsun, ONCA MİLLET 3 KURUŞA GEÇİNİRKEN TRİLYONLAR ALANLARA YUH OLSUN. KİMİN PARASINI KİME VERİYORLAR. DEĞİRMENİN SUYU NERDEN GELİYOR?


* Almasınlar, bence hak etmediler o parayı bizim boynumuzu bükük bıraktılar kaç maçtır sonra yumurta kapıya gelince oynadılar o parayı hak etmiyorsunuz beyler finallere kalsanız bile...


*O beğenmediğimiz ülkelerin marangoz, kasap, madenciden oluşan milli takımlarıyla aramızdaki fark bu işte. O ülkelerin milli takımları bu saydığım kişilerden oluşuyor ama onlar ülkeri için yürekleri ile oynuyorlar. Bizimkiler para için oynuyorlar. Aradaki fark bu kadar basit. Yazık çok yazık. Güzel ülkemin güzel insanlarının dini imanı para oldu. çok yazık...
__________________
AÇIN GÖZLERİNİZİ BAKMAYIN ŞAŞI ŞAŞI
ALAYINIZ GELSE YIKAMAZ BEŞİKTAŞ'I
bjk_leyla Ofline   Alıntı ile Cevapla