Tekil Mesaj gösterimi
Alt 04-12-2007, 09:18   #1
VelvetVamp
 
VelvetVamp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
. . ve karanlık !

Anlam dolu anlamsızlık..ve yalnızlık! kapkara karanlık..


ruhum çürüyor..yalnızlık düşüyor omzuma! ve karanlık..çiziyorum bedenime yüzünü! delik deşik ediyorum düşümü..yitik saygınlık! deli deli..altılardayım bu gece! komik bir düşünce..ve onlardayım sonra! kimsin sen..kim o..kimsiniz? ya da yine neyi yanlış anladı bu man kafam..paranoyak ben ve aslında sen!
yürümek istiyorum derinlere..ölüme! beni biri tutuyor..ama ne? gerçekten var mı öyle biri veya hayal mi..yoksa ziyan sevgimi acıya bandırıp,içimi içimi deşen bu yokluğu mu birinin? gene biri var yani..her şeye rağmen tutuyor,gidemiyorum ölüme!
bomboş avuçlar..yaralı bereli hem de! etten ayrılmış bir tırnak..ve kanlar içindeki tırnak makası! tenime sinmiş 2-3 tane yabancı nefesi..ve yalancı! nanemolla olmuş bir vücut..yolun kenarına düşmüş! ezilmiş,büzülmüş..farklı tek bir ses yok burda! tonları bile aynı hislerin..
nefsim azmış durumda..çığlıklar atıyor ve durulmuyor..durdurulamıyor! birkaç barikat koyulsa da önüne,çiğneyip geçiyor acımasızca..oysa çiğnemesi gereken bu barikatlar değilken..acımasızca ezip geçmesi gereken bu barikatlar değilken..dayanamıyor nefsim! kıyamıyor..nefis
omuzlarım yine boş..yüzümdeki el kimin?
__________________
Beşiktaş'ım...hayat sensin!!
VelvetVamp Ofline   Alıntı ile Cevapla