Tekil Mesaj gösterimi
Alt 31-01-2008, 18:53   #1
KaFKaS
KaFKaS_KaRTaLı
 
KaFKaS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Trabzon Ricardinho nun peşinde

Trabzon Ricardinho'nun peşinde
Click the image to open in full size.

Trabzon Ricardinho'nun peşindeErsun Yanal, "Ricardinho gibi bir futbolcuya ihtiyacımız var" dedi. Yönetim harekete geçti.31 Ocak 2008 09:40‘Kalitesi ortada’
Transferde hareketli saatler yaşayan Trabzonspor’da sürpriz bir isim ortaya atıldı. Beşiktaş’ın Brezilyalı futbolcusu Ricardinho için Bordo-Mavililer’in bir kez daha harekete geçtiği öne sürüldü. Özellikle istediği oyuncular alınmadığı için kadrosunu kurmakta zorlanan teknik direktör Ersun Yanal’ın, “Ricardinho’nun kalitesi ortada. Onun gibi bir futbolcuyu kadrosunda hangi teknik adam görmek istemez ki. Böyle bir oyuncuya özellikle orta sahamızda acil ihtiyaç var” dediği öğrenildi.

Ceyhun’un yerine
Yönetimin, Yanal’ın bu sözlerinin ardından Beşiktaş’la görüşme hazırlığı içinde olduğu bildirildi. Transferin gerçekleşmesinin oldukça zor olmasına rağmen, Karadeniz ekibinin elinden geleni yapacağı iddia edildi. Bilindiği gibi Ceyhun Eriş’le yollarını ayıran Trabzonspor, oyun kurucu pozisyonundaki eksikliğini gidermek için büyük bir çaba harcıyor. Özellikle Yanal’ın takımın beyni olarak Ricardinho ya da alternatifi olabilecek bir isim konusundaki isteğini yönetime ilettiği belirtildi.

Kartal’dan açıklama
Siyah-Beyazlılar’ın Brezilyalı yıldızları Ricardinho’yu göndermek konusunda kararsız bir tutum sergilediği kaydedildi. Beşiktaş Genel Menaceri Sinan Engin’in özellikle yakın çevresine, “Ricardihho yavaş yavaş Beşiktaş’ta eski formunu bulmaya başladı. Şu an onu göndermek yapılabileceken büyük yanlışlardan biri olur. Golcülerimizden Holosko’yu satmakla, onu satmak arasında hiç bir fark olmadığını düşünüyorum” açıklamasını yaptığı ifade edildi.


Kaynak : Fanatik
__________________
Click the image to open in full size.
KaFKaS Ofline   Alıntı ile Cevapla