10-02-2008, 14:14
|
#131 |
Guest | Alıntı: BJK1988´isimli üyeden Alıntı
tabi ki hocamizda da var suv ama ben genelde oyunculari suclarim... sonucta onlar cikip oynuorlar.. ve dün ki macdan utandim.. biz 5-6 mac kazanmis olabiliriz ama kimse bana diyemez eze eze aldik o maclar yani demek istiyorum ki zaten Besiktasimiz iyi oynamiyor.. alirsaniz ikince sinif futbolcu olur böyle.. Neden Utandim derseniz tm kayseri iyi takim olabilir ama ben ilgilendirmez Biz Besiktas olarak Türkiyenin en iyi takimi olarak böyle oynarzak ne bekliyoruz ki... Bi kayseri kadar olamadik dün.. Kos koca Besiktas bi beraberlik cikaramazmi??? Artik yeter böyle zirt pirt oyuncular almaya..alacaksin edmilsonlar baroslar... diger yabanci futbolculara verdimiz paraz cok mu az??!! yazik günah...
Merak etmeyin sadece dün yenildik diye yazmiyorum sezon basindan hata 2-3 seneden beri böyle..... | cok haklısın .. işte bunu anlatamıyorzki ben yendgimzde sevinmiyorm febenin gesenin 5 6 attıgı takımı zor yenip sevinim mi 6 mac kazandık die bu futbola daha ne .. futbolcular aldıgı paraya bakıo besiktaslı futbolcu yok denecek kadar az |
| |