![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | körü körüne ertuğrulcular körü körüne del bosqueciler körü körüne rızacılar körü körüne tiganacılar bu atıflarla 5 senemizi yediniz be sevgili arkadaşlar. Yeter artık yeter da biraz da bizim yolumuzdan gitmeyi düşünseniz bir de bunu deneseniz daha sağlıklı olmaz mı. Anlamıyor musunuz bu hoca değişikliğinin aslında hiç birşey değiştirmediğini. Aynı muhabbetleri her sene yaşıyoruz o kadar tanıdık geliyor ki artık gerçekten ağlancak halimize gülebiliyorum bazen. Biraz geniş düşünmeyi öğrenmemiz lazım günü kurtarcak hamleler değil geleceği düşünecek hamleleri iyi belirlememiz lazım. Bizim artık günlük amaçlar üzerinde hedefimiz olmamalı bunu siz arkadaşlara nasıl anlatacağız veya anlatabilecek miyiz bilmiyorum ama. Lütfen diğer hocalara yaptığınızı Ertuğrul a yapmayın. O çok savunduğunuz Lucescu yu da zamanında sizin gibiler yolladı bunu da unutmayın. Daha ilk başarısızlıkta kelle isteyen sistemin üyeleri olmaktan vazgeçin. Bu kafa koparanlar yüzünden BJK istikrarsız düzensiz bir futbol takımı haline geldi. Tek istikrarlı olduğumuz konu kriz ortamı yaratmaktaki ustalığımız. Bu büyük taraftarın böyle bir havaya girebilme ihtimalini bile düşünmek istemiyorum. Ertuğrul bizim hocamız olarak kalmalı ve kalacaktır da... | ||
| | |
| | #2 | |||
| Guest
| Alıntı:
| |||
|
| | #3 | ||
| Guest
| he bide kimse yok sevinmesin sammpiyon olursak yok sampiyonz kesin fln laflarını bıraklmda mantıklı konusup eleştiride bulunalm kimsenin kimseyi yargılama hakkı yok .. ztn ertugrulun cok iyi bir hoca oldugunu savunan birine söyle bir durup bakarım yani ![]() he bide söyle bir durum var Beşiktaş, Kayseri'de çok etkisiz bir futbol sergiledi. Siyah-beyazlı takım, Kayserispor kalesine bir tane bile isabetli şut yollayamadı. Evsahibi ekibin kalecisi Ivankov, hayatının en rahat maçlarından birini çıkardı. Beşiktaşlı futbolcuların hedefi bulmayan şut sayısı da 8'de kaldı. Buna karşılık Kayseri, şut istatistiğinde güçlü rakibini adeta ezdi. Halimiz bu kadar mı kötü yapma ertugrul hoca beceremiosn daha ögrencilerine hırsı yansıtamamıssn adamlar sut bile atmıyor | ||
|
| | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #5 | |||
| Guest
| Alıntı:
demiroren geldigi sene gelecegin besiktasını yaratacagız dedi farkındaysan 5 sene gecti .. ayrıcana sabretmeye bende meraklıyım bi hoca alırsn kalıcı olr ama bu ertugrul deil .. sezon bası tartısılan denizli aybaba lecuscu bu ücüde ertugrula 10 basar .. rıza bile hatta .. onun icin eger hatalarından dönmezse ertugrul işi zor barınmasıda yönetimle gider | |||
|
| | #6 | |||
Tecrübe Puanı: 27 ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Sep 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | ya rüştüye ne denmeli tam bir helke | ||
| | |
| | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | bnce ertuğrul hoca iyi bi hoca lütfen bi maç kaybettik diye istifa demeyin
__________________ eLimi saLLasam eLLisi.. bana eben biLe hasta sen düşün geRisinii.. merak etmee ben seni vurmam Lanet oLsun içimdeki hayvan sewgisi.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |