![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 1.186
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Bazı arkadaşlar var sakın ama sakın sevinmesin diyenler gibi şampiyon olunca bunları yazanlar daha önce başka kişilere neden karşı cıktılar teknik direktörken şimdiyse tam tersi oldu önceki hocaları bı yenilgi sonrası eleştrenler yendikleri zaman sevinenler aynı kişiler bu kez ertuğurul hocaya özel arkasında duruyo yenilmesine rağmen siz ertuğurulun arkasındamısınız yoksa beşiktaşın arkasında mısınızz!!!!!!!!
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Mesajlar: 1.703
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
..bende anlamadım neden oldugunu aynı gruptan heralde![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
| | #3 | |||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 1.186
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Alıntı:
beşiktaşım iyi oynasın yeter Erturul hoca ebedi boyunca beşiktaşta kalcak sanıyolar adam 2 3 4 sene bilemedin 5 sene kalır ondan sonra başka bir takımın başına geçince ne dicekler bakalım ertugrul hocanın yanında mı olacaklar yoksa beşiktaşın yanında mı ![]() ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | |||
| | |
| | #4 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 50
Mesajlar: 1.375
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | ya ne demek körü körüne ozaman koskoca avrupa fifa uefa hicbirsey bilmiyor o yüzden gecen sene ERTUGRUL SAGLAM i gelecek vaad eden en iyi 10 Teknik direktör arasinda gösterdiler zaten hep siz biliyorsunuz hep siz dogrusunuz gidin T.D. olun ozaman del bosqeyi sizin gibi düsünenler yolladi tiganayi desen öyle 2 mac yenildinmi hemen amatör T.D. bu yükü kaldiramaz falan ama yenince takim kazaninca hemen ooooo sampiyon besiktas..iyi ertugrul hocayi gönderelim baskasini alalim sampiyonluk sansimizi % 1 lere düsürelim isterseniz zico yu alalim ne dersiniz o cok iyi hakemlerle falan sampiyon oluyorlar ve unutmayin bizim haklarimiz yenmeseydi su an liderdik ve takim 1 mac tam kadro oynadimi hepiniz atip tutuyorsunuz burda...hem kendi gruptan ne demek tabiki ayni gruptaniz hepimiz BESIKTAS liyiz demekki sen ve senin gibi düsünenler baska gruptan...simdi anladik maksadinizi Konu ferres tarafından (10-02-2008 Saat 02:31 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
| | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Mesajlar: 1.703
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | Alıntı:
![]() ![]()
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | |||
| | |
| | #6 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Mesajlar: 4.604
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
| | |
| | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 37
Mesajlar: 2.426
Tecrübe Puanı: 21 ![]() | ya bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım sözde ikinci yarı kadroyu güçlendirdik ama aslında kat kat zayıfladık o zengin yedek kulübesini ne hale çevirdi.yerli hoca yapamıyo işte tarihimizde de hiç şampiyon olamamışız ztn yerli hoca ile tmm ertuğrulu seviyoruz sayıyoruz ama beşiktaşın hocası deil.
__________________ YÖNETİM İSTİFA... | ||
| | |
| | #8 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 1.186
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | [quote=palaaa;583486]ya bu adam ne yapmaya çalışıyor anlamadım sözde ikinci yarı kadroyu güçlendirdik ama aslında kat kat zayıfladık o zengin yedek kulübesini ne hale çevirdi.yerli hoca yapamıyo işte tarihimizde de hiç şampiyon olamamışız ztn yerli hoca ile tmm ertuğrulu seviyoruz sayıyoruz ama beşiktaşın hocası deil.[/quote kardeş haklısın önemli olan beşiktaş hocanın adamlığına hayranız zaten ama inönüdeki taktiği tüm maçlarda uygulasa ah cok iyi olur ) iyi oynasın yeterr şampiyon yapmasada olur yeter ki takımı iyi oynatsınn futbolcular da uygulasın ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. | ||
| | |
| | #9 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 37
Mesajlar: 1.703
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | takımda bağırdılar 2. yarı çok güçlü kadro dediler gittiler dünyaca ünlü milanlı gordon ve barcadan therry holoskoyu aldılar ..ya yedek kulübesi bomboş 4 tane pafdan adam almak mesele deil marifet hiç deil oynat da görelim hoca..gittin higuaini gönderdin i.akını ve burağı gönderdin adamlar döktürüyolar ya anlamadım bunlar mı kötü topçu hoca mı oynatamıo? ? ?
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
| | |
| | #10 | ||
| Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Mesajlar: 1.186
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Valla dünyanın en iyi hocası bizde olsa bile bole bişi olursa futbolcularla ona tepki koyarım hiç biri beşiktaş kadar önemi yok bizde .. Şampiyon olmasada şampiyon beşiktaş bağrırız olsada bağrırız durum bu sadece şapiyon oldugnda bagrmıyoruz Şu yorumları bir soğutalım da bi fıkra anlatim size Bir gün beşiktaşlı futbolcular maça cıkıyor ve maç başlıyor maç taki bir atakta delgado topu alıp koşuyor çalım atıyor ve sol kannataki üzülmezi görüyor delgado pas atmadan üzülmeze bagrıyor deli ibo pass atim mi sana diye üzülmez de cevap veriyor atma lehn bana yoksa ayaklarım karışır yine çalım atayım derken top ayaklarıma karışıyor der ve aklında ah hoca beni yaltın bu sol bekte oynatarak ne vardı beni burada oynatcak rezil oluyorum derrr. , İşte arkadaşlar futbolcular üzerindeki stresss budurr .Oynarken isyandalarrr burada da bunları önleyecek olan hocadır sonrada futbolculardır.. Bu dediklerimden anlayan varsa eminim ne demek istediğimi anlamıştır .ANLAYANA BU YAZIM ![]()
__________________ Biz Bu LiG İçİN FaZLa ŞEREFLİYİZ.. Konu blackpower tarafından (10-02-2008 Saat 02:50 ) değiştirilmiştir.. | ||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |