Tekil Mesaj gösterimi
Alt 10-02-2008, 14:38   #139
dartheagle

dartheagle - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Alıntı:
BoBoBoBo_1903´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
bu nasıl bir mantıktır allah askına yaaa .. aynı muhabbetleri her sene yasıyoruz hoca degistirme muhabbetlerini diosn hatta gülüorm diosn ama kendin görmüosn heralde her sene kandırılıp gelecegin besiktası olusturulacak yalanını .. 5 senedir demioreren sayesenide gelecegin besiktasını bekliyorz ama hala gelmedi .. bence kandırılan sizsiniz bu muhabbettende sıkılan biz 6 mac kazanıp cok kötü top oynayarak geliyorz diosnz 1 mac kaybediorz yine geliyorz sampiyonz diorsnz ama aslında kendininizde inanmıor kendinizi kandırıyorsnz .. artık ertugrul hoca bile futbolcularına inanmıyor o kadar bariz belli ki bu ..
ya birader neden gülüyorum söyliyim. Herkes sanıyor ki geleceğin takımı 1 senede falan gerçekleştirilebilecek bir olay. Her gelen hocadan bu beklentiler içine girildi. Daha 5-6 maçta müthiş futbol oynatması beklendi. Beşiktaş ın içinde bulunduğu durumdan düzlüğe çıkması için. 1. şart hoca değişmeyecek. ynetim falan beni ilgilendirmiyo herkes değişebilir ama hoca değişmemeli. 6 maç kaybetmemiz kazanmamız şampiyon olup olmamamız umrumda değil .Ben yeni bir seneye yeni bir hocayla başlanmasını istemiyorum. Ne olursa olsun artık bu gereksiz değişimin Beşiktaşıma zarar vermesini istemiyorum. Beşiktaşın şu durumdaki en uygun hocası Ertuğruldur. Çok iyi hocalar getirilirse onların istediği adamlar da alınmalı ama bunun alınamayacağını herkes biliyor. Ertuğrulla belli bir düzen oluşturulup sabırla beklenmeli. Kimse için beklemedik en azından onun için beklemeliyiz. Kimsenin kimseyi kandırdığı falan yok insanlar kendilerini kandırıyorlar. Boş hayaller içine giriyorlar. Bu takım bu psikolojik konumda asla başarıya gidemeyecek. Neyse uzatmak istemiyorum ben bunları zamanında da çok söyledim aynı muhabbetler hep devam edecek dedim gene böyle tepkiler aldım şimdi durum ortada. Neyse devam edin arkadaşlar zamanı gelince gene konuşuruz zaten...
dartheagle Ofline   Alıntı ile Cevapla