14-02-2008, 12:00
|
#54 |
Forumun Mavis'i
Tecrübe Puanı: 19  | NİCK : Maviş Adı : Esma Soyadı : Doğum yeri : Tokat Doğum tarihi : 1992 Mesleği : Öğrenci Tahsilin : Burç: Kova Evlimisin / Bekarmı : Bekar Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : Duygusal Kendini bir cümle ile tarif etsen : Zor.. Hobilerin : Voleybol , siir yazmak. Fobilerin : Karanlık Yaptığın sporlar : Voleybol Fawori filmin : Yüzüklerin efendisi Fawori değişlerin: Kesss Fawori tv programların: Elveda rumeli Ne tür muzık dinlersin: Rap Fawori grupların ve muzik: Sagopa Kajmer Fawori sporcun (genel) : Bobo Avrupada favori takımın/futbolcun : Yıldıray Beşiktaşta oynayan favori futbolcun : Delgado , Toraman Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : Sevinmek icin sevmedik !!! Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : Velvetvamp / nefertiti / veysel / Onur / Jasmin / seyyah / merve bjk / BJK. / Erzincanlı / bjk_bjk Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beni tanımak isteyenlerle tabi. Forumu nerden duydunuz : Bütün dünya fısıldadı kulagıma Neden beşiktaşforum ? : Farklı , Eglenceli , Dost ortamı , hayatın tadı. Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: İnönü. Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku besikta$Lı dogdum. Boşluğu doldurun :Forumda ? olsa daha iyi olurdu
__________________ Ey benim başımı alıp duvarlara vuran gönülüm!
Sen her böyle yaptığında bin parçaya bölündüm...
Konu Maviş tarafından (14-02-2008 Saat 12:17 ) değiştirilmiştir..
|
| |