NİCK :erzincnli Adı : yazal Soyadı : Doğum yeri : almanya Doğum tarihi : 1983 Mesleği : reklam ve pazarlama Tahsilin :üniversite Burç: terazi Evlimisin / Bekarmı : cumartesiye kadar BEKARIM Bulunduğu Şehir : İstanbul Kişisel özelliğin : mutlu Kendini bir cümle ile tarif etsen : ben nasıldım unuttum Hobilerin : sinema yemek ve alışveriş Fobilerin : ölüm Yaptığın sporlar : yürüyüş Fawori filmin : selvi boylum al yazmalım Fawori değişlerin: babaa...(kızınca) Fawori tv programların: anında görüntü show Ne tür muzık dinlersin: rock türkü Fawori grupların ve muzik:....bulamadım Fawori sporcun (genel) : lugano Avrupada favori takımın/futbolcun : Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :i.toroman hakan Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı : sevinmek için sevmedik Yorumlarını beğendiğiniz üyeler : çokkk Forumda kimlerle tanışmak istersin: Beni tanımak isteyenlerle tabi. Forumu nerden duydunuz : bn başardım bn buldum Neden beşiktaşforum ? : gerçekten sevgiyle dolu Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: belli olmuoo Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku hayat orda başlıyo Boşluğu doldurun :Forumda eksikler olsada bulsak ama yokki olsa daha iyi olurdu
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |