14-02-2008, 20:48
|
#57 |
Can't Forget
| NİCK :veyselyavas1903 Adı : Veysel Soyadı : Yavas Doğum yeri :Yalova Doğum tarihi :25.11.1988 Mesleği :Öğrenci(Amele) Tahsilin :Üniversite Burç: Bilmiyorum Evlimisin / Bekarmı :Bekar Bulunduğu Şehir :Yalova Kişisel özelliğin :Geyik Biri Olmam Kendini bir cümle ile tarif etsen : Salak Ve Uyuzum Hobilerin :Korku filmi izlemek,İnönüde maç izlemek,Cips and mısır Yemek Fobilerin : Kendini birşey sanan kızlardan korkarım ! Yaptığın sporlar : Futbol Fawori filmin : Texas katliamı,otel 1-2,Tepenin gözleri 1-2,Piyanist,Titanic Fawori değişlerin:Hadi nan,Doğrudur Fawori tv programların:Kurtlar Vadisi Ne tür muzık dinlersin:Rock,Pop,Klasik Fawori grupların ve muzik:Manga---Hayko Cepkin--)Bertaraf Et ! Fawori sporcun (genel) :Nihat Avrupada favori takımın/futbolcun :Ronaldinho Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :Kartal Gol Gol Gol Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :northwest_eagle,OnUr, Forumda kimlerle tanışmak istersin: Herkezi Tanıyorum  Maviş,seyyah Forumu nerden duydunuz : Bjk nin Bestelerini Ararken Neden beşiktaşforum ? Eğlenceli Ve Matrak İnsanların Olması Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune: Arasıra/Açık Tribün Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku Onun İçin Doğdum ! Boşluğu doldurun :Forumda Chat Serbest olsa daha iyi olurdu
Konu VeysTube tarafından (14-02-2008 Saat 21:02 ) değiştirilmiştir..
|
| |