Alıntı:
   |  once_biz_vardik1903´isimli üyeden Alıntı
					   ben onlarin hepsini tabiki goruyorumda guzel kardesim sen benim demek istedigimi anlayamiyorsun herhalde tek tek bakildigi zaman butun oyuncularinin karsiligi var besiktasta fenerbahcenin ama adamlar takim oldu 3 4 senedir iskelet kadrolari ayni bizde ne oldu simdiye kadar soruyorum sana istikrari yakalayip siportif basarilarin gelmesine bakar para dediginiz sey adamlar en ucuz bletini 800  ytl ye satiyor taraftarida aliyor bizim taraftar 300 ytl vermiyor veremiyor kombinesine hepsi istikrarsizliktan kaynaklaniyor her sene takim iskeleti degisiyor her sene hoca degisiyor bu sene su takim sampiyonluga bukadar yakinken taraftarimiz arkasinda duramiyorsa daha ne soruyorsunuz kendinize ne olacak halimiz diye halimizde birsey yok liderle aramizda 5 puan var  evimizde 2 derbi var kazanirsak sampiyonlugun en buyuk adayi degil resmen sampiyonuz ama taraftar ne yapiyor ne olacak halimiz iyi sorun durun kardesim birbirinize madem halinizi ayrica klubun muhasebeciligini yapmaktanda vazgecin | 

peki bu istikrarsizligin sebebi ne? sorumlusu ne? ben miyim  yönetim mi? iskelet kadro nun kurulamamasinin sebebi de yönetim. antrenörlerin degismesi nin sebebi de yönetim. hem bu düsüncelerimden dolayi takimin arkasinda olmadigimi nerden cikariyorsun anliyamadim dogrusu. kulübün borcunu ve yönetimin carcur ettigi paralari söyleyince kulübün muhasebeligini mi yapmis oluyorum? hatalar yapiliyorsa bunlar konusulmuyacak mi`? burasi forum degil mi? fikirler görüsler paylasilmiyacak mi? bunlari yapiyoruz hatalari dile getiriyoruz diye takima ihanet mi etmis oluyoruz? yoksa asil ihaneti pembe gözlük ile yanlislari görmek istemeyen ya da göremeyen taraftarlar mi ihanet ediyor? ben de istikrar dan yanayim. hatta bana kalsa ertugrul saglam´a 5 senelik mukavele verilmeli. ama bu yönetimdeki devamlilik (5 sene oldu) bizi simdiye kadar bir yere getirmedi. bunu birak geri gittik. yani sadece istikrar olsun diye yanlisa devam mi edelim?????