![]() | |
| Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Ortak Alan | Ajanda | Bugünkü Mesajlar | XML | RSS | |
| |
| | #1 | |||
| gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 46
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() | Alıntı:
ben onlarin hepsini tabiki goruyorumda guzel kardesim sen benim demek istedigimi anlayamiyorsun herhalde tek tek bakildigi zaman butun oyuncularinin karsiligi var besiktasta fenerbahcenin ama adamlar takim oldu 3 4 senedir iskelet kadrolari ayni bizde ne oldu simdiye kadar soruyorum sana istikrari yakalayip siportif basarilarin gelmesine bakar para dediginiz sey adamlar en ucuz bletini 800 ytl ye satiyor taraftarida aliyor bizim taraftar 300 ytl vermiyor veremiyor kombinesine hepsi istikrarsizliktan kaynaklaniyor her sene takim iskeleti degisiyor her sene hoca degisiyor bu sene su takim sampiyonluga bukadar yakinken taraftarimiz arkasinda duramiyorsa daha ne soruyorsunuz kendinize ne olacak halimiz diye halimizde birsey yok liderle aramizda 5 puan var evimizde 2 derbi var kazanirsak sampiyonlugun en buyuk adayi degil resmen sampiyonuz ama taraftar ne yapiyor ne olacak halimiz iyi sorun durun kardesim birbirinize madem halinizi ayrica klubun muhasebeciligini yapmaktanda vazgecin | |||
| | |
| | #2 | |||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | Alıntı:
__________________ | |||
| | |
![]() |
| Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
| Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
| |
![]() | ![]() |