27-02-2008, 17:23
|
#58 |
Banned
Tecrübe Puanı: 0  | NİCK :ßurcu
Adı :ßurcu Soyadı :Evran Doğum yeri :İstanbul Doğum tarihi :1/12/89 Mesleği :Doğuştan öğrenci Tahsilin :Lise mezunu ( Öss adayı ) Burç:Yay Evlimisin / Bekarmı :BekaR Bulunduğu Şehir :İstanbuL Kişisel özelliğin :Sinirli Kendini bir cümle ile tarif etsen :Akıllı Hobilerin :Maç izlemek,müzik,test çözmek Fobilerin :Fare :/ Yaptığın sporlar :Biara basket oynamıştım Fawori filmin :Breaking and entering Fawori değişlerin:Şaka takılıyorum,kafayı delirdim,müsaitsen sana asılabilirmiyim vs vs Fawori tv programların:Yok Ne tür muzık dinlersin:R&B ,rock karışıyo Fawori grupların ve muzik:Yok Fawori sporcun (genel) :Qaresma Avrupada favori takımın/futbolcun :Christiano Ronaldo Beşiktaşta oynayan favori futbolcun :Delgado Beşiktaşın en iyi sloganı ne olmalı :İçinde BJK geçen herşey güsel ! Yorumlarını beğendiğiniz üyeler :Tanımıyorum henüz kimseyi Forumda kimlerle tanışmak istersin:herkesle Forumu nerden duydunuz :Duymadım Neden beşiktaşforum ? :Aşığım ona bennn Maçlara geliyormusunuz? /Hangi tribune:Seneler önce gelmiştim daha kısmet olmadı Boşluğu doldurun :Beşiktaşlıyım çunku.Aslında eskiden babam öyle olduğu içindi.Şimdi mutluluk sebebim olduğu için Boşluğu doldurun :Forumda Herşey yolunda bence !
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. |
| |