Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-06-2006, 11:06   #2
fehmibjk
Banned

fehmibjk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Adem Efendi, Beşiktaş bir mahalle ruhunun ötesinde bir gururdur. Bu çocuklar pazar liginin vasıfsız takım oyuncuları olacak kadar aciz değillerdir. Bizim tarihimiz, bize aşmamız gereken misyonlar yüklüyor. Bu yük altında bazen çok bunalıyorum, omuzlarıma Çanakkale'de, Balkan'da şehit düşen sporcularımızın, yediği lokmadan bir parça ayırıp, bu takımın yaşaması için didinen Beşiktaşlılar'ın ve mezar taşlarına Kartal resmi işlenmiş insanların yükü biniyor. Nasıl daha iyiyi bulurum, nasıl daha başarılı ve Beşiktaş ahlâkına uygun nesiller yetiştiririm diye geceleri sabahla buluşturuyorum. Bazen sırtımdan böğrüme doğru bir ağrı giriyor, kalkıp duvarları yumrukluyorum acımdan ama aklıma Beşiktaş gelince ağrıyı sızıyı düşünmekten vazgeçiyorum Adem Efendi, bu büyük bir aşk, bir kadını sevmek ama onunla beraber olamamak gibi, ya da bir gülün kokusunu duyup da, onu ellemeye kıyamamak gibi bir şey Beşiktaş.

Abi muhteşem bir yazı burda duğumlendi boğazıma birşey.. işte biz onların olamayacağı yerdeyiz.. bilmedikleri duygu.. sadece bizim yaşadığımız...

Müebbet boykot...
çok saol......

FOREVER
&
BEŞİKTAŞ

Konu fehmibjk tarafından (16-06-2006 Saat 13:23 ) değiştirilmiştir..
fehmibjk Ofline   Alıntı ile Cevapla