Tekil Mesaj gösterimi
Alt 25-03-2008, 08:19   #1
Pritt
 
Pritt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Rico:4 aydır para alamıyorum

Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Ricardinho, 4 aydır parasını alamadığını iddia etti. Brezilya basınına demeç veren sambacı, "Kadro dışı bırakılmayı bekliyordum. Çünkü dört aydır param ödenmiyordu. Avukatlarım gerekeni yapacaktır" dedi. Menajer Sinan Engin ise "Uzun zamadır kafa olarak takımdan kopmuştu. Garanti paraya anlaştığı için, oynasa da oynamasa da parasını zaten alıyordu" diye konuştu.



Beşiktaş’ta süresiz kadro dışı bırakılan Ricardinho, siyah-beyazlılar aleyhine Brezilya basınına zehir zemberek açıklamalarda bulundu.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre 4 aydır kendisine hiç ödeme yapılmadığını savunan Brezilyalı futbolcu, yöneticilerin kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından önce bir yazı vererek ödeme taahhüdünde bulunduklarını açıkladı, buna rağmen banka kapısından dönmek zorunda olduğunu ifade etti.

“Rico Paşa”, aynı Kleberson’da olduğu gibi kendisinin de para ödenmeden oynatılmaya çalıştığını vurguladı.

Beşiktaş’ın, basını ve kamuoyunu yanıltarak kendisi aleyhinde kampanya başlattığını iddia eden Brezilyalı yıldız futbolcu, siyah-beyazlı yöneticilerin, futbol oynamak istemeyen kişinin kendisiymiş gibi bir izlenim yaratılmaya çalıştığını açıkladı. Kulübün hem kendisine aylardır ödeme yapmadığını, hem de disiplinsiz davranış bahanesiyle dosya açtığını öne süren Ricardinho, her şeyin çok yakında ortaya çıkacağını, çünkü Beşiktaş’ı hem FIFA, hem de UEFA’ya şikayet ettiğini söyledi.

Beşiktaşlı futbolcu, daha önce Kleberson’un avukatlığını yapan Brezilyalı Av. Marcos Motta ile anlaştığını duyurarak, “Arkadaşım Kleberson’a da aynı şeyler yaptılar. O kazandı, şimdi bana da aynı yolu izliyorlar. Kimse merak etmesin, çok yakında hem davayı kazanacağım, hem de herkes gerçekleri bilecek” dedi.

Konu Pritt tarafından (25-03-2008 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir..
Pritt Ofline   Alıntı ile Cevapla