|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
25-03-2008, 08:19 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 24 |
Beşiktaş'ta kadro dışı bırakılan Ricardinho, 4 aydır parasını alamadığını iddia etti. Brezilya basınına demeç veren sambacı, "Kadro dışı bırakılmayı bekliyordum. Çünkü dört aydır param ödenmiyordu. Avukatlarım gerekeni yapacaktır" dedi. Menajer Sinan Engin ise "Uzun zamadır kafa olarak takımdan kopmuştu. Garanti paraya anlaştığı için, oynasa da oynamasa da parasını zaten alıyordu" diye konuştu. Beşiktaş’ta süresiz kadro dışı bırakılan Ricardinho, siyah-beyazlılar aleyhine Brezilya basınına zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Milliyet Gazetesi'nin haberine göre 4 aydır kendisine hiç ödeme yapılmadığını savunan Brezilyalı futbolcu, yöneticilerin kendisine İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçından önce bir yazı vererek ödeme taahhüdünde bulunduklarını açıkladı, buna rağmen banka kapısından dönmek zorunda olduğunu ifade etti. “Rico Paşa”, aynı Kleberson’da olduğu gibi kendisinin de para ödenmeden oynatılmaya çalıştığını vurguladı. Beşiktaş’ın, basını ve kamuoyunu yanıltarak kendisi aleyhinde kampanya başlattığını iddia eden Brezilyalı yıldız futbolcu, siyah-beyazlı yöneticilerin, futbol oynamak istemeyen kişinin kendisiymiş gibi bir izlenim yaratılmaya çalıştığını açıkladı. Kulübün hem kendisine aylardır ödeme yapmadığını, hem de disiplinsiz davranış bahanesiyle dosya açtığını öne süren Ricardinho, her şeyin çok yakında ortaya çıkacağını, çünkü Beşiktaş’ı hem FIFA, hem de UEFA’ya şikayet ettiğini söyledi. Beşiktaşlı futbolcu, daha önce Kleberson’un avukatlığını yapan Brezilyalı Av. Marcos Motta ile anlaştığını duyurarak, “Arkadaşım Kleberson’a da aynı şeyler yaptılar. O kazandı, şimdi bana da aynı yolu izliyorlar. Kimse merak etmesin, çok yakında hem davayı kazanacağım, hem de herkes gerçekleri bilecek” dedi. Konu Pritt tarafından (25-03-2008 Saat 10:56 ) değiştirilmiştir.. | ||
|
25-03-2008, 09:02 | #2 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | zaten biz bu adami o mevkide ihtiyac oldugu icin almadik hatirliyorsaniz. tigana da bunu istemiyordu. benim adamim delgado diyordu. yanliz o dönem fener bir yildiz almisti. demirören de altinda kalmayim diye gitti rico yu getirdi. ne güzel demi? heriflerle s..ik yarisina giriyoruz.....
__________________ | ||
25-03-2008, 11:05 | #4 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
yani...başkanımızın bu huyu kötü işte...ilerisini düşünmedi hiç..
__________________ | |||
25-03-2008, 11:08 | #5 | ||
besiktaş jk Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 20 | ne kadar ekmek , o kadar köfte | ||
25-03-2008, 21:29 | #7 | ||
JusT.qR-YgT Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 35
Tecrübe Puanı: 17 | upppssss yhaaaa !!! her teknik direktör ve cogu futbolcuyla fifalık mı olcasss yhaaa !!! :@
__________________ Kaç Harften oluşuyoruz Kaçı sesli kaçı sessiz Kaç davranış sergiledik Kaçı yerli kaçı yersiz | ||
25-03-2008, 21:42 | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | valla buda dogruysa ozaman vay halimize ..durmadan Uefaya sikayet gidiyor..Del bosque , tigana, kleberosn,rico, hic durmuyor yaww ...Demirören git artik..gittt...!!!!
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
25-03-2008, 22:15 | #9 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Yönetimin sayesinde herkese tonla para verioz.! Yeter artık ya.! | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57284-rico-4-aydir-para-alamiyorum/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 25-03-2008 09:00 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |