Sana hakkımız helal değil ! | | Çalıştırmadığı takımı mahkemeye vererek tazminat kazanan Del Bosque, hakkını aradığını iddia etti
Beşiktaşımız , Bosque ve yardımcılarına 7 milyon 961 bin euro (16 milyon YTL) ödendiğini dün borsaya bildirirken, İspanyol hoca, Milliyet Gazetesine verdiği demeçte, “Gecikme yüzünden bu paranın yarısı avukatlara ve faizlere gitti” diye konuştu. İspanyol teknik adam del Bosque ise ödemenin yapıldığına ilişkin açıklamayla ilgili olarak MİLLİYET’e “Bana da, bu konuda yazı geldi” dedi. Bosque, olayın böyle sonuçlanmasından memnuniyet duyduğunu da belirtti “Çünkü çok uzamıştı” ifadesini kullandı. “Beklenen sonuç”
Tecrübeli çalıştırıcı, paranın ödenmesiyle konunun kapanmadığını, davanın sürdüğünü de hatırlattı ve şöyle devam etti: “Beşiktaş parayı ödemeseydi, transfer yapma hakkı elinden alınacaktı. Benim için bu konu kapandı. Fazla konuşmaya gerek yok. Tekrar ediyorum, beklenen bir sonuçtu. Ben umudumu kaybetmemiştim. Yasal olarak hakkımı aradım. Beşiktaş kulübü ile sorunum yok. İstanbul’da yine gelirim. Avukatlara ve faizlere ödenecek para benim alacağım paranın üzerine çıktı. Beşiktaş bu işi geciktirdiği için bu rakam böylesine çoğaldı. Yaklaşık 4 milyon euro fazla ödemek zorunda kaldı. Bu davada kazanan avukatlar oldu. Ne ben, ne de Beşiktaş. Başka bir kulüpte çalışsaydım yine bu parayı kazanırdım”.
Kaynak: Milliyet