|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
28-03-2008, 09:56 | #1 | ||
Can't Forget Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 36
Tecrübe Puanı: 30 |
Çalıştırmadığı takımı mahkemeye vererek tazminat kazanan Del Bosque, hakkını aradığını iddia etti Beşiktaşımız , Bosque ve yardımcılarına 7 milyon 961 bin euro (16 milyon YTL) ödendiğini dün borsaya bildirirken, İspanyol hoca, Milliyet Gazetesine verdiği demeçte, “Gecikme yüzünden bu paranın yarısı avukatlara ve faizlere gitti” diye konuştu. İspanyol teknik adam del Bosque ise ödemenin yapıldığına ilişkin açıklamayla ilgili olarak MİLLİYET’e “Bana da, bu konuda yazı geldi” dedi. Bosque, olayın böyle sonuçlanmasından memnuniyet duyduğunu da belirtti “Çünkü çok uzamıştı” ifadesini kullandı. “Beklenen sonuç” Tecrübeli çalıştırıcı, paranın ödenmesiyle konunun kapanmadığını, davanın sürdüğünü de hatırlattı ve şöyle devam etti: “Beşiktaş parayı ödemeseydi, transfer yapma hakkı elinden alınacaktı. Benim için bu konu kapandı. Fazla konuşmaya gerek yok. Tekrar ediyorum, beklenen bir sonuçtu. Ben umudumu kaybetmemiştim. Yasal olarak hakkımı aradım. Beşiktaş kulübü ile sorunum yok. İstanbul’da yine gelirim. Avukatlara ve faizlere ödenecek para benim alacağım paranın üzerine çıktı. Beşiktaş bu işi geciktirdiği için bu rakam böylesine çoğaldı. Yaklaşık 4 milyon euro fazla ödemek zorunda kaldı. Bu davada kazanan avukatlar oldu. Ne ben, ne de Beşiktaş. Başka bir kulüpte çalışsaydım yine bu parayı kazanırdım”. Kaynak: Milliyet
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 | ||
|
28-03-2008, 11:59 | #4 | ||
noble eagle Üyelik tarihi: Feb 2008
Tecrübe Puanı: 29 | ne yaptıda parayı haketti anlamıyorum haram zıkkım olsun!!! | ||
28-03-2008, 12:04 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 25 | bu konuyu daha ne kadar çekiştirecek medya merak ediyorum oldu bitti araba devrilince yol gösteren çok olur hesabı herkes ötmeye başladı. Yönetimin en amatör zamanında yaptığı büyük bir hataydı umarım ders alırlar bu paralar bi yerde onların da cebinden çıkıyor... | ||
28-03-2008, 12:43 | #7 | ||
Eye For An Eye Üyelik tarihi: Apr 2006
Tecrübe Puanı: 40 | düş artık yakamızdan... | ||
28-03-2008, 13:42 | #9 | ||
Tecrübe Puanı: 19 | bravo ulan.! yönetimi dize geitrdin helal olsun.. söke söke aldın hakkını... ARTIK BU KAFATASLARINIZIN İÇİNDE NE VAR BİLMİYORUM AMA ŞU SAKSILARI BİRAZ OLSUN ÇALIŞTIRIRIN YÖNETİM.!
__________________ I'm taking look around and relized that there is nothin Left.!! The RocK!... | ||
28-03-2008, 13:43 | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 17 | Bu konuda Bosqe ye söylene bilecek bir şey yok yönetimin hatası yüzünden gitti paralar. Her neyse artık bu konunun konuşulması Beşiktaş`a zarar verir,bitti gitti,bu kadar para Beşiktaş`a koymaz iyi yönetilirse iki katını kazanır.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57640-sana-hakkimiz-helal-degil/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 28-03-2008 12:01 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |