Tekil Mesaj gösterimi
Alt 30-03-2008, 00:11   #1
Deckard
 
Deckard - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Havan hazır, suyu kapan gelsin

Havanda su dövüyoruz. Ne kadar bağırıp çağırsak boş.

5 senedir çuvallar dolusu dolarları harcayıp doğru dürüst transfer yapamayan bu basiretsiz yönetimle biz daha çok saçımızı başımızı yolarız. 60 milyon dolar para harcayıp, 40 tane ıvır kıvır adam alacaklarına, tanesi 10 milyondan 6 tane çakı gibi adam alsalardı, bugün çok başka şeyler konuşuyor olacaktık. Ama nerde öyle yönetim bizde??

Hakeme falan hiç kızmayın. Eğer inanmışsan o hakemi topla beraber sokacaksın o kaleye. Gerisi teferruattır. Yok hakem şöyleydi, yok böyleydi demek kendi takımımızın beceriksizliğini örtbas etmeye çalışıp, kendimizi kandırmaktan başka bir şey değildir.

Artık Üzülmez'lerle, Zan'larla, Mercimek'lerle nohutlarla bu işin yürümeyeceği gün gibi ortada. Bubi tuzağı gibi bir defansımız var, ne zaman ne b*k yiyecekleri belli olmuyor. Biz bu defansa yabancı 'profesyonel' bek/stoper getirmezsek, daha çok ah vah deriz. Bu böyle biline.

Bugün maç bittiğinde neyi düşündüm biliyor musunuz? Ruhu.... O 100.yıldaki ruhu. O ruh, o formaların içindeki bedenleri 5 yıl önce terketti, bir dahada gelmedi maalesef.

Bu seneyi unutalım, Avrupa kupalarına bile kalabilirsek, sürpriz olur.


Not: Forumdaki bazı arkadaşlar ezikleri falan tebrik ediyorlar. Hiç yakıştıramadım. Çok meraklıysanız gider onların forumlarında tebrik edersiniz onları. Ama burada yapmayın bunları...
__________________
yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara
Deckard Ofline   Alıntı ile Cevapla