|
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
30-03-2008, 00:11 | #1 | ||
Tecrübe Puanı: 19 |
Havanda su dövüyoruz. Ne kadar bağırıp çağırsak boş. 5 senedir çuvallar dolusu dolarları harcayıp doğru dürüst transfer yapamayan bu basiretsiz yönetimle biz daha çok saçımızı başımızı yolarız. 60 milyon dolar para harcayıp, 40 tane ıvır kıvır adam alacaklarına, tanesi 10 milyondan 6 tane çakı gibi adam alsalardı, bugün çok başka şeyler konuşuyor olacaktık. Ama nerde öyle yönetim bizde?? Hakeme falan hiç kızmayın. Eğer inanmışsan o hakemi topla beraber sokacaksın o kaleye. Gerisi teferruattır. Yok hakem şöyleydi, yok böyleydi demek kendi takımımızın beceriksizliğini örtbas etmeye çalışıp, kendimizi kandırmaktan başka bir şey değildir. Artık Üzülmez'lerle, Zan'larla, Mercimek'lerle nohutlarla bu işin yürümeyeceği gün gibi ortada. Bubi tuzağı gibi bir defansımız var, ne zaman ne b*k yiyecekleri belli olmuyor. Biz bu defansa yabancı 'profesyonel' bek/stoper getirmezsek, daha çok ah vah deriz. Bu böyle biline. Bugün maç bittiğinde neyi düşündüm biliyor musunuz? Ruhu.... O 100.yıldaki ruhu. O ruh, o formaların içindeki bedenleri 5 yıl önce terketti, bir dahada gelmedi maalesef. Bu seneyi unutalım, Avrupa kupalarına bile kalabilirsek, sürpriz olur. Not: Forumdaki bazı arkadaşlar ezikleri falan tebrik ediyorlar. Hiç yakıştıramadım. Çok meraklıysanız gider onların forumlarında tebrik edersiniz onları. Ama burada yapmayın bunları...
__________________ yalnızlık alır götürür, vay beni yazık bana, eller böyledir hep ayırır karışıp sevdalara | ||
|
30-03-2008, 00:27 | #3 | ||
1903-1984-2008 Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 33 | Güzel yorum.! | ||
30-03-2008, 10:34 | #4 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | ynetime kızmak anlamsız böle hoca olduktan sonra böle kazma transferler doğal adam vizyonsuz beceriksiz beceriksiz adamları transfer edip duruyor yıldız transfer edemez çnkü altında ezilir
__________________ ŞAMPİYONLUK BİZİM KUPA BİZİM !!! Kapak sizin,Şişe sizin !!! | ||
30-03-2008, 10:39 | #5 | ||
Tecrübe Puanı: 18 | Ben bizi yenen takımı tebrik etmem hatta neden 3 den az attınız diye rakip futbolcularda suç ararım.Baki zan üzülmez gibi 3.sınıf futbolcusu olan takıma 2. lig takımı bile çok rahat gol atar.Bizi bu hale getirenlerin Allah belasını versin...
__________________ No one lives forever | ||
30-03-2008, 10:46 | #6 | ||
Bağdat Kartalı Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 17 | maalesef doğruları konuşuyoruz ama boşa kürek çekiyoruz...seneyede bu tüpçü başkan ve stajyer hocayla devam edicez bu sene şampiyonluk kaçmıştır inşallah 2009-2010 senesinde oluruz | ||
30-03-2008, 11:01 | #7 | ||
Dişi Kartal Üyelik tarihi: Dec 2007 Yaş: 50
Tecrübe Puanı: 18 | aklımdan geçenleri yazmışsın hakem tamam reziller ahlaksızlar ama ya senin takımın kadıköyde 10 kişi kalecesiz feneri sahaya gömen inanmışlık varmıydıki gecen sene tekrar etti malesef yine yetersiz inananc korkak t.d. ben gidelden beri ilk defa sergeni aradım dün gece dalga gecerdi fblilerle o güven inanç varki sergeni sırf fb maçları için takımda tutsaydık dedim ölüsü bile şu feneri yenerdi geldiğinden beridir döküler kazımı kahraman yaptırıyorsan üzülmez senden sandal kaptanı bile olmaz üzülmezle bu iş olmaz bu defansla hiç olmaz 3 senedir bu takıma doğru dürüst defans alamıyorsanız sezon ortasında gordon gibi piyongodanne çıkacağı belli olmayan birini getiyorsanız tellonun arkasına onu oynatacak birini bulamıyorsanız cissenin alternetifini salakca harcıyorsanız sağı ali gibi ne yeteneksiz birine bırakıyorsanız toromandan sağ orta saha yaratmaya çalısıyorsanız 4 yılda bize işkence çektirmekten bir işe yaramayan fb den oyuncu almayı marifet sayan başkanınız varsa geldiğinden beri herşeye rağman ertuğrul diyen ama her maç dahada kendisinden soğuduğum mstajiyer değil öğrenci bile olamayacak t.d. varsa bu takım bu kadar kodisyonersiz olursa sahada gezinen oyuncularınız olursa 10 numara olarak gelen alexin 10 biri olamayacak kapasideki delgodonuz varsa hangi büyük maçı çevirmiş sinan eniginiz varsa söze gerek yok eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bide şerf yoksunu basın ve hakemler varsa eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bide allahda yardımcı olmazsa daha nedenilebilirki [color="Red"]şampiyon olamazsın
__________________ gidin ya d&d Konu bjk48 tarafından (30-03-2008 Saat 11:15 ) değiştirilmiştir.. | ||
30-03-2008, 12:03 | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 19 | Alıntı:
jose moruinhoyu getirsen bu yönetim oldugu sürece hiç bişe olmaz..
__________________ | |||
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
LinkBacks (?)
LinkBack to this Thread: http://besiktasforum.net/forum/futbol/57813-havan-hazir-suyu-kapan-gelsin/ | ||||
Mesaj Yazan | For | Type | Tarih | |
Untitled document | This thread | Refback | 30-03-2008 10:58 |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |