| 
 aklımdan geçenleri yazmışsın hakem tamam reziller ahlaksızlar ama ya senin takımın kadıköyde 10 kişi kalecesiz feneri sahaya gömen inanmışlık varmıydıkigecen sene tekrar etti malesef yine yetersiz inananc korkak t.d.
 ben gidelden beri ilk defa sergeni aradım dün gece dalga gecerdi fblilerle o güven inanç varki sergeni sırf fb maçları için takımda tutsaydık dedim ölüsü bile şu feneri yenerdi

geldiğinden beridir döküler kazımı kahraman yaptırıyorsan üzülmez senden sandal kaptanı bile olmaz
 üzülmezle bu iş olmaz bu defansla hiç olmaz 3 senedir bu takıma doğru dürüst defans alamıyorsanız sezon ortasında gordon gibi piyongodanne çıkacağı belli olmayan birini getiyorsanız tellonun arkasına onu oynatacak birini bulamıyorsanız cissenin alternetifini salakca harcıyorsanız
 sağı ali gibi ne yeteneksiz birine bırakıyorsanız toromandan sağ orta saha yaratmaya çalısıyorsanız
 4 yılda bize işkence çektirmekten bir işe yaramayan fb den oyuncu almayı marifet sayan başkanınız varsa
 geldiğinden beri herşeye rağman ertuğrul diyen ama her maç dahada kendisinden soğuduğum mstajiyer değil öğrenci bile olamayacak t.d. varsa bu takım bu kadar kodisyonersiz olursa
 sahada gezinen oyuncularınız olursa
 10 numara olarak gelen alexin 10 biri olamayacak kapasideki delgodonuz varsa hangi büyük maçı çevirmiş
 sinan eniginiz varsa söze gerek yok
 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bide şerf yoksunu basın ve hakemler varsa
 eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bide allahda yardımcı olmazsa
 daha nedenilebilirki
 [color="Red"]şampiyon olamazsın

__________________gidin ya d&d
   Konu bjk48 tarafından (30-03-2008  Saat 11:15 ) değiştirilmiştir..
 |