Oyuncular - Yönetim Hiçbiriniz Beşiktaşlı Değilsiniz | | bu kadar berbat bir beşiktaş ilk defa gördüm oyuncuların yüzüne dikkatlice baktım emin o birşeyler var yönetim arayı vermemiş sanki mahalle maçında oynuyolardı hele kaya o kadar para hırsı bürümüş oyuncularda demekki gerçek beşiktaş ruhu yok oyuncularda beşiktaşı seviyorsan paran bankaya yatmasa bile çıkıp oynarsın kendi miden için değil beşiktaş için oynarsın ama yok sumbert berbat ya kısaca hepsi berbat oynadı bu oyunculara suçlamamdı
gelelim yönetim ve demirörene sen hem oyuncuların paralarını verme bosgue ye verdiğin tazminat parasını oyunculardan çıkar hemde italyaya git yok böyle bir yüzsüzlük arkadaş ne biçim bir insansınız artık hiç haysiyette kalmamış sizlerde utanıyorum artık ben utanıyorum şu gs ye fark atamadık ona yanıyorum biz çıkmalıydık yarı finale olmadı
yemin ederim tv nin karşısında maç bittikten sonra 5 dk ağzım açık kaldı şok oldum böyle kötü basketbol gormedim rezalet bir yarı finale çıkma maçı idi .
canları sağolsun bunu bize yaşatan yönetime de yazıklar olsun . !
böyle devam edecek olursa kimse ligde şampiyonluk beklemesin . . .