![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu kadar berbat bir beşiktaş ilk defa gördüm oyuncuların yüzüne dikkatlice baktım emin o birşeyler var yönetim arayı vermemiş sanki mahalle maçında oynuyolardı hele kaya o kadar para hırsı bürümüş oyuncularda demekki gerçek beşiktaş ruhu yok oyuncularda beşiktaşı seviyorsan paran bankaya yatmasa bile çıkıp oynarsın kendi miden için değil beşiktaş için oynarsın ama yok sumbert berbat ya kısaca hepsi berbat oynadı bu oyunculara suçlamamdı gelelim yönetim ve demirörene sen hem oyuncuların paralarını verme bosgue ye verdiğin tazminat parasını oyunculardan çıkar hemde italyaya git yok böyle bir yüzsüzlük arkadaş ne biçim bir insansınız artık hiç haysiyette kalmamış sizlerde utanıyorum artık ben utanıyorum şu gs ye fark atamadık ona yanıyorum biz çıkmalıydık yarı finale olmadı yemin ederim tv nin karşısında maç bittikten sonra 5 dk ağzım açık kaldı şok oldum böyle kötü basketbol gormedim rezalet bir yarı finale çıkma maçı idi . canları sağolsun bunu bize yaşatan yönetime de yazıklar olsun . ! böyle devam edecek olursa kimse ligde şampiyonluk beklemesin . . .
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 32
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | Ligde şu saatten sonra şampiyonluk beklemek zor ancak.. kadromuz iyi fakat "paraya" dayanan bir kadromuz var..oyuncuların beşiktaşlı olması,o ruhu hissetmesi kesinlikle beklenemez.! onlar profesyönel.Parasına bakarlar oyununu sergilerler. Ancak son haftalarda görüyoruz ki hiçbirinde oynama isteği yok.!hele bu defalarca çıkan maddi "SIKANDAL"LAR YÜZÜNDEN TAKIM DAĞILMIŞ DURUMDA..! Peki şimdi ne olacak.? artık Ligdeyiz.Lideriz.Lider bitireceğiz.! ilk ayakta ligin 8.sırasındaki takım ile karşılaşacağız.bu turu geçersek muhtemelen ksk veya telekom gelecek.İkisindede 1-0 geride başlayacağız.!Taraftarın desteğini arkasına alırlarsa ligde ilerleyebiliriz.!!Özellikle ksk nin gelmesini istiyorum.Çünkü Hosley sezonu kapattı.! 2 Yabancıyla oynuyorlar artık.Bu sayede kalitemizi ortaya koyaibliriz. çeyek finalden sonrası ise tamamen oyuncuların konsantresine bağlı. Konu nbacem tarafından (11-04-2008 Saat 10:17 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Yaa zaten bu takım buraya kadar sadece bir mağlubiyet alıp gelmese hepsine yazıklar olsun diyeceğim.Ama ne olursa olsun bize bir ilki yaşattılar,Çeyrek finale kaldılar.Ve bu zamana kadarda oynadıkları basketbolla,gösterdikleri azimle,hırsla tek Beşiktaşlıların değil herkesin gönlünü kazandılar.Kupanında favorisi olarak gösterildiler,belkide bunlar çok ağır geldi oyunculara.Biz Gs'ı her şekilde yeneriz dediler herhal,çünkü maç başladığında takımın bu maça konsantre olmadığı apaçık ortadaydı.4 tane boş üçlük kaçırdık,hemde kaçırmaması gereken oyuncular bunlar.Böyle bir maçta bu üçlükleri kaçırırsan tabii yenilirsin,zaten Gs biraz daha iyi olsaydı fark yerdik herhalde.Benim en çok üzüldüğüm bu kadar kötü oynayan Gs'a yenilmemiz zaten...Ergin Atmanın Dalmayu kesmesi gerektiğini düşünüyorum artık,Chase'ye versin formayı.Tamam ona güveniyor ama gördük işte,bu inadı yüzünden elendik belkide.Adamın yüz ifadesinden belliydi bu maçı zorla oynadığı,aynı şekilde Kayanında... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Bu kadar iyi gün dostu olmayın. 1 sayı ile kaybedilmiş bir maçın ardından, ki o da mucize bir şutla oldu, adamları hainlikle suçlamak kimseye düşmez. Bu maçı başta Eurosport ile milyonlarca insan ve özelliklede Ricky Rubio'yu izlemek için gelen NBA gözlemcileri izledi. Bir oyuncu para alamadım diye belki bazı maçlarda oynamak istemez ama bu öyle bir maç değildi. Hangisi daha önce Avrupa'da yarı final oynamıştı? Bu onların kariyeri açısından da önemliydi ama şanssız bir mağlubiyet oldu. tek maç olduğu için her türlü sonuç olabilir, kimse bu takımı para için satamaz..
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Galatasaray özellikle ilk yarı savunmada çok sert oynadı. Oyuncularımız maç sonu verdiği demeçlerde de bunu dile getirdiler zaten. Geldiğinden beri ilk defa NBA'deki oyununu tutturan bir Hite vardı rakipte. Apodaca'yı kilitledi adeta. Gaines ve Owens'ın Kaya'ya karşı dönüşümlü oynamaları ve iki oyuncununda takip edenler bilir çok sert ve basketbol anlamında güçlü oyuncular. Galatasaray dersine çok iyi çalışmıştı. Tüm zayıf noktalarımızı tespit etmiş gibilerdi, bizi sadece böyle yenebilirlerdi ama yine de kolay yenemediler. Artık ligde zaferler bekliyoruz..
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | "Sevincimiz üzüntüye döndü .Artık yenilgilere " teşekkür eden" eyvallah diyende bir taraftar tipolojimiz oluştu .Tehlikenin farkında değiliz sanırım" Aynen böyle düşünüyorumç... maçtan günler öncesinden bir tek malzemecimiz demeç vermedi. bu kadar rakibi hafife aldığını gösterrsen onlarda Alien dğeil ya mutlaka bunun acısını çıkartırlar ki öylede yaptılar.. 5 Abd li ile sahada kalarak ne kadar zor fakat tabir yerindeyse geriye it gibi koşan bir galatasaray vardı.kaç tane nicevicin yanından yürüyerek geçilerek basket yedik sayamadım bile... Takımımız çok kaliteli ancak ligdeki maddi sorunlar arttıkça.. ttnet beykoz da bile bu yok iken beşiktaş gibi bir klupte bu tür olayların olması oyuncuları çok etkilemiş..0 konsantre hiç beklemiyordum böyle birşey... ölürmüsün orda savunma yapsan o üçlüğü attırmasan...Zaten adam 7/0 atmış oraya kadar...Yazık valla.. elimizde bir tek lig kaldı.O da uleb den bile zor gibi... Konu nbacem tarafından (11-04-2008 Saat 14:45 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Yardımcı Admin ![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 10 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | istesek bu kadar kötü oynayabilirdik,neler oldu ya da altında yatan başka birşey mi var bilmiyorum,bütün oyuncularda bir durgunluk vardı,artık sevinmek için sevmedik diyemiyorum,bu kadar formda oyuncular bir anda nasıl bu hale gelir anlamış değilim
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | "Meric"aslında bir anda olmadı bu Fener maçında uyarı sinyalleri gelmişti zaten. ondan öncede birçok kez ligin dibindeki takımda olamayan sorunlar beşiktaşta vardı.Takım adam gibi yönetilse bunların hiçbiri olmaz. Ülker 5 yıllık sponsorluk prasını peşin ödüyor ama ortada para yok.. acaba nerede..????Futbola maddi kaynak sağlayan bir alt branş olarak görüyor bizim yöneticilerimiz beşiktaş basketbolunu.Oysaki diğer takımlarda tam özerklik,bağımsızlık var... Beyni olan ve düşünebilen insanları yönetici olarak görmek istiyoruz.! Konu nbacem tarafından (11-04-2008 Saat 16:43 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |