![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
hüngürella ![]() ![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() |
Beşiktaş Erkek Basketbol Takımı Antrenörü Ergin Ataman kötü bir oyun oynadıklarını ifade ederek, ''Bundan sonra Galatasaray'ı destekliyoruz. Galatasaray'ı tebrik ediyorum'' dedi. Ataman, ''Maçın genelinde iyi oynamadık. Bu sezonun en kötü oyununu oynadık. İkinci devre savunmamızı sertleştirip hücumda normal oyun düzenimize geçtik. Ama maçın en kritik anında önemli bir hata yaptık. Rakibimizin son atağında, faul yapıp maçı uzatmaya götürebilirdik. Sonuç itibarıyla kaybettik'' diye konuştu. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Oyuncularımızın maçla ilgili yorumları SHUMPERT : Böyle önemli bir maçta sert oynamak gerekliydi. Ve kazanmak için takım olarak iyi oynamak zorundasın, bireyler böylesine maçlarda gerçekten önemli değildir. Böyle bir maçta kazanmak zor tabiki. Maçın sonuna kadar mücadele ettik ve son bölümde öne de geçtik ama son topta kaybettik. Cüneyt Erden maç boyunca dış atışlarda kötüydü ama en önemli olanını sayı yaptı. Son dörde kalmak için çok mücadele ettik ve kazanmak için çok önemli bir şans ta yakaladık ama bunu değerlendiremedik. Bu mağlubiyetten sonra artık kendimize gelmek ve Türkiye Liginde daha iyisini yapmak zorundayız.. DALMAU : Bu şekilde kaybetmek bizim için gerçekten çok üzüntü verici. Kendi oyunumuzu oynamak için ikinci yarıyı bekledik ama bunu daha önce yapmış olsaydık sonuç bundan farklı olabilirdi. Özellikle pota altında daha saldırgan olmak zorundaydık. Sezon başındaki hedeflerimizden ikisini kaybettik ama halen Türkiye Liginde iddiamız devam ediyor. Artık tek hedefimiz Türkiye Liginde mutlu sona ulaşmak.. APODACA : Bu bir spor ve zaman zaman böyle sonuçlar da olabiliyor. Artık bundan sonraki maçlara bakmak zorundayız. Türkiye Kupası ve ULEB Kupasını kazanamadık ama Türkiye Liginde şansımız halen devam ediyor ve artık taraftarlarımızı mutlu etmek için elimizden gelenin en iyisini Ligde yapacağız. DROBNJAK : Oyunu kazanmak için bir şansımız vardı ama son saniyelerde bunu değerlendiremedik. İkinci yarıda 14 sayı geriden gelmek zorunda kaldık ve bu, böylesine önemli maçlarda çok zordur. İkinci yarıda savunmamızı geliştirdik ve momentumumuzu yakaladık ama onlar son atışla maçı kazandılar. Bundan sonra Türkiye Ligine dönüyoruz, artık daha iyisini yapmaya çalışacağız.. Kaynak : www.bjkbasket.xm.com
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
Can't Forget ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 29 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | engin hocam onu bunu bırakta asıl oynamayaşınızın sebebini söyle açık açık yönetim se yönetim de emin olun arkanızda olacağımızdan ama kötü oynadık demeyin !
__________________ ŞafakLa Tanış Saya Saya Biter Mi ? ANTALYA / Gazipaşa İLçe Jandarma KomutanLığı Şafak:253 ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | O son topta Ergin Ataman foul yapın dedidemi oyuncular yapmadı,yoksa Ergin Ataman foul yapmayın son hücumu onlar mı yapsın dedi,merak ediyorum bunu.Bide Ergin hoca maç sonrası Kaya isteksiz oynadı,bunun nedenini bilmiyorum gidin ona sorun diye bir şey söyledi mi? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | |||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
__________________ ![]() | |||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Hımmm ok, saol...Son topta suç tamamen oyuncularda o zaman,bende dedim Ergin hoca nasıl böyle bir hata yapar diye...Kaya hakkında böyle açıklamalar yapmış demekki,bizim gördüğümüzü Ergin hocada görmüş yani.Ama Dalmau hakkında bir şey dememiş,ona çok güveniyor ama Dalmau hep hocanın yüzünü kara çıkarıyor.Dalmaununda Kayadan bir farkı olduğunu sanmıyorum dünkü maçta,onada sormak lazım niye böyle oynadı diye.Hele o son topu bir kullanışı varki!Son topu bu kadar kötü kullanan birini görmedim valla...Bu maç herkese bir ders olmuştur sanırım,gereken dersleri çıkarırlar inş...Kayanında bundan sonra nasıl bir performans sergileyeceğini çok merak ediyorum,Dalmau'yu demiyorum çünkü onun yerine artık Chase oynayacaktır...Seneye bunlar yolcu,ama bare takımın şampiyon olması için biraz uğraşsınlar... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Onur haklısın ama benim aklıma bir nokta daha takıldı, gerçi pek gündeme gelmedi ama o sayıyı yediğimizde 7.1 saniye vardı. Yani maçı izledim ama heyecandan takip edemedim, mola hakkımız bitmemiştir büyük ihtimalle. Çünkü o kadar sık mola almadık diye hatırlıyorum. Son topta mola alıp 7 saniyede orta sahadan etkili bir hücum çizerek başlamak daha mantıklı olurdu. Ama dediğim gibi o şokla herkesin eli ayağına dolaştı.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 31 ![]() ![]() ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
kArtAl AvdA ![]() Üyelik tarihi: Jan 2008 Yaş: 33
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | beyler olmuşla ölmüşe çare yok artık ligi şampiyon bitirelim bari... Ergin Ataman sen bi tanesin...
__________________ ARAMASIN GÖZLER O ŞİMDİ ASKER ...89/1... NE MUTLU "TÜRKÜM" DİYENE!... | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |