Tekil Mesaj gösterimi
Alt 07-05-2008, 17:14   #39
MetiN
 
MetiN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Alıntı:
shawnodese´isimli üyeden Alıntı Mesajı göster
Kızdığımı nerden çıkarttınız. Fikrini söyleyen birisine asla kızmam mümkün değil.
Eski trübün tarihi alan içinde kalıyor (tarihi eser değil, inşaat izni sadece eski trübüne verilmiyor), stadın geri kalanına inşaat yapılabilir.


Mevcut haliyle İnönü stadı miyadını doldurmuştur. yeni bir stada gerek var yoksa 4-5 sene içinde zaten stadda maç yapmaya izin vermeyecekler.
Bazı arkadaşlar İnönü stadında taraftar profilinin değişmesinden korkuyorlar. Gelecek olan taraftar fb li mi olacak? hayır gene Beşiktaşlı olacak. Sadece standartlar artacak. Stadın gelirleri artacak, Beşiktaş a gelen yabancı oyuncu kalitesi artacak, trübün gelirleri artacak. Bunu kimler istemez?
Sadece mevcut durumdan çıkarları olanlar istemez.
insanların bazı konularda bilgisi az olunca onları yönlendirmek kolay olur. O yüzden araştırma yapıp karar vermek gerek. Eğer biraz futbol ile ilgisi olan arkadaşlar Beşiktaş'ın mevcut stad gelirlerini inceleyebilirler mi?
Beşiktaş'ı zirvede görmenin ilk koşulu güçlü olmaktır? Güçlü olmak için güçlü ekonomik şartlar gerekir. Beşiktaş'ın temel gelirleri nelerdir? temel giderleri nelerdir? Beşiktaş'ın hedefleri nelerdir? Bunları düşünebilecek kadar kapasitesi olan birileri stad pojesinin gerekliliğinide anlayacaktır.
Kulüp niye borçlanır; gelirleri giderlerini karşılayamadığı için borçlanır. Beşiktaş'ın ana giderleri de oyunculara verilen paralardır (bonservis, transfer gibi). Ana giderleri kısamayacağımıza göre ve oyuncu kalitesi arttırmak gerektiğine göre otomatik olarak da giderler artacaktır. Artan giderleri karşılamak içinde gelirlerin daha çok artması gerekir.
Sponsor Cola turca diye forma almayanlar var.
İnönü stadın da biletleri pahalı bulanlar var.
Yönetime kızıp kombine almayanlar var.
Taklit ürün kullananlar var.
Fulya projesine karşı olanlar var.
Yeni stada karşı olanlar var.
Maça bedava girmek isteyen var.
Beşiktaş'ın her gelirine karşı çıkacaksın, başarısız sonuçlarda yönetim istifa diyeceksin; Beşiktaş niye borçlanıyor diyeceksin.
Mevcut taraftar profili ile hersene Beşiktaş'ın stadı kapanıyor, Beşiktaş taraftarı şov yapmaktan takımı desteklemiyor. Maça gelen taraftar profilinin değişmesi lazım. Stad değişmese bile.
Stad yeniden yapılmalı. Maçlar Kasımpaşa da oynanmasın. 17 maçı en az 10 farklı yerde yapalım ki, Beşiktaş sevgisini yayalım. böyle bir fırsat 100 yılda bir gelir. bunu değerlendirelim.
begenmediginiz o taraftarlar dünya tarafından örnek alınıyor sözlerinizde çArsı ' yı kullanmayın...
__________________
Forum Kurallarına Uyalım !!!

BesiktasForum.NET


.........
MetiN Ofline   Alıntı ile Cevapla