Eurovision temsilcimiz Mor ve Ötesi'nin Deli şarkısının klibi internette bir numara.
Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 53. Eurovision Şarkı Yarışmasına katılan Mor ve Ötesi grubu, ilk provalarını başarıyla tamamladı. Provada, Mor ve Ötesi grubunun ikinci yarı finalde kullanacağı giysiler ilk kez tanıtıldı.
Ezel Akay yönetiminde hazırlanan mor ve ötesi | deli adlı web sitesinde "Deli" parçasının klibinin her gün çok sayıda hayran ve meraklı tarafından izlenerek birinciliğini koruduğu grubun menajeri Can Sertoğlu tarafından açıklandı.
Kerem Kabadayı, Burak Güven, Kerem Özyeğen ve Harun Tekin'den oluşan Mor ve Ötesi grubunun üyelerinden Harun Tekin, grubun provalarına ağırlık vereceklerini belirterek, 'İlk kez 14 gün aralıksız aynı otelde kalacağız. Ancak konser verdiğimiz günler iki veya üç gün aynı yerde kalıyoruz. Tatilimiz bile on günü geçmiyor. Bu yeni bir rekor bizim için' dedi.
Türkiye'de insanların bu yarışmaya büyük ilgi ve önem verdiğini kaydeden Tekin, 'Zaten Eurovision'un finali dünya çapında yaklaşık 650 milyon insan tarafından izleniyor. Eğer bu yarışma önemli olmasaydı, geçmişte bu kadar önemli popüler sanatçılar ve isimler bu yarışmaya katılmazdı”diye konuştu.
Uçankuş