![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Apr 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 24 ![]() ![]() ![]() |
Eurovision temsilcimiz Mor ve Ötesi'nin Deli şarkısının klibi internette bir numara. Sırbistan'ın başkenti Belgrad'da düzenlenen 53. Eurovision Şarkı Yarışmasına katılan Mor ve Ötesi grubu, ilk provalarını başarıyla tamamladı. Provada, Mor ve Ötesi grubunun ikinci yarı finalde kullanacağı giysiler ilk kez tanıtıldı. Ezel Akay yönetiminde hazırlanan mor ve ötesi | deli adlı web sitesinde "Deli" parçasının klibinin her gün çok sayıda hayran ve meraklı tarafından izlenerek birinciliğini koruduğu grubun menajeri Can Sertoğlu tarafından açıklandı. Kerem Kabadayı, Burak Güven, Kerem Özyeğen ve Harun Tekin'den oluşan Mor ve Ötesi grubunun üyelerinden Harun Tekin, grubun provalarına ağırlık vereceklerini belirterek, 'İlk kez 14 gün aralıksız aynı otelde kalacağız. Ancak konser verdiğimiz günler iki veya üç gün aynı yerde kalıyoruz. Tatilimiz bile on günü geçmiyor. Bu yeni bir rekor bizim için' dedi. Türkiye'de insanların bu yarışmaya büyük ilgi ve önem verdiğini kaydeden Tekin, 'Zaten Eurovision'un finali dünya çapında yaklaşık 650 milyon insan tarafından izleniyor. Eğer bu yarışma önemli olmasaydı, geçmişte bu kadar önemli popüler sanatçılar ve isimler bu yarışmaya katılmazdı”diye konuştu. Uçankuş | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 20 ![]() | klibinin birinciliği değil şarkının eurovisionda birinci olması önemli..ki eurovisionun ne kadar adil oylama yaptığıda tartışılır her sene ayrışaibe..
__________________ KIZLARIN GÖZÜ HEP YÜKSEKLERDE ZENGİN PARALI ŞIK ERKEKLERDE BİZİM ONLARDAN NE FARKIMIZ VAR BEŞİKTAŞLIYIZ ! İŞTE O KADAR.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006
Tecrübe Puanı: 36 ![]() ![]() | ilk 10 a giremez diyorum.
__________________ Besiktas JK . | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007
Tecrübe Puanı: 25 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | iyi şarkı kulaga hos gelıo da klıb pek ıc acıcı deıl
__________________ Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene ! Karakteriniz, Şöhretinizden Önemlidir. Karakteriniz, Siz Ne İseniz Odur... Oysa Şöhretiniz, Başkaları Sizi Ne Sanıyorsa Odur. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
karamel ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() | klıbın sonu çok gsll yhaa ama şarkı ingilizce omadıkça başarı getrmez bence | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | klibinin birinciliği değil şarkının eurovisionda birinci olması önemli | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
ah mine'l-aşk ![]() ![]() Üyelik tarihi: Sep 2007 Yaş: 38
Tecrübe Puanı: 42 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bu şarkı ile birincilik çok zor...
__________________ ![]() Yar gurbette can yürekte..Bir kafeste ne amansız..Sonsuz ayrılıktır geçmez zaman..Her gece hep aynıdır..Fırtınada ak ayazda..Sürgün her yerde hep yalnızdır..Gül açsada kuş uçsada..Görmez dargındır.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
KaFKaS_KaRTaLı ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ilk ona girer bu birinci olmasada | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Vallahi siz bu Klibi yerden yere vuruyorsunuz, ama ben idaa ediyorum Mor ve Ötesi Cumartesi Aksami cikarsa, yer yerinden oynayacak. Diger Ülkelerini dinledim ve dinlemesem bile Türkiye`nin ilk Üc`e girecegine idaa ederdim. Türkiye`den belki Youtube erisimi hala olmiyabilir, ama bu Deli Klibi`ni yarim Milyon`dan fazla kisi seyretmis ve Comment yani Görüslerini yazan 2400`ü asmis durumda! Bizim Medya uyuya dursun, Inglizce söylenseydi bu Sarki coktan Saksakcilik yapmisti bu Medya! Ama ben Klibi begendim, Sarki ve sözleri olumlu buldum! Finaly twelve points goes to Turkey ![]()
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |