Tekil Mesaj gösterimi
Alt 24-05-2008, 11:04   #51
pusucukurt
Banned
 
pusucukurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 

Hani aşkın zamansızlığına inandın ya hep amansız ve zamansızca girer dedin hayatın tam ortasına birdne kapını çalar geliverir neye ugradığını şaşırırsındedin. işte send ebana öyle geldin. bianda herşey değişti. guneş daha uzel dogdu , ay daha guzel parladı.geceler o karanlık geceler hiçbirşey gizliyemez oldu.herşeyimde sen oldun.yaşamım ikiye ayrıldı. senden öçnce senden sonra diye.özü aynıydı. ama sen o kadar çok şey kattınki bana seni tanıdığıma hiç pişman olmadım. hep şükür ettim hep iyiki varsın iyiki tanıdım dedim.
kıskandım tedirgin oldum korktum. seni kabetmekten korktum. birgün gideceğinden korktum. her yeni doğan gunden bizim içni guzel şeyler etirmesini isteyip beklerken bunun yanında sorunlarında kapımıza pusu kurmuş birgun ortaya çıkacağından geleceğinden korktum .seni kaybetmekten korktum.
o herşeye olgun mustafa senin yanında çocuk oldu. içindeki çocugu çıakrdın. oherşeyiyle sakin mustafa seninle konuşurken sinirlendi ona sabrın sonunun selamet olacağını gösterdin bu küçük çocuga bilerek yada bilmiyerek o kadar çok eşy ögrettinki sana hiç esirgemeden acaba demeden nedend emeden karşılık beklemeden ve en önermlisi içimden geldiğince seni sevdiğini söyledi. bu küçük çocuk seni ço ksevdi didem. belkide ilk kez.ilkve son.
sevgimde çıakr gözetmedim. menfaat beklemedim. yalan söylemedim. belki sözlerimi tutamadım. arkasında durmak istedim ama duramadım. ama emin ol sevgimden hiçbirşey kaybetmedim. sevgin gittikçe buyudu içimde. seni tanımaya çalışırken zorlandım. kendimi anlatamamanın sıkıntısını çektim. sonunda bütün olduk vew anladımki ilerde daha iyi olacaktıki bunun için mucadele ettim ve savaş verdim.
umarım bundan sonrası bizim için daha iyi ove daha hayırlı olur didem. herşeyin bir sonu var ve bizimd eolacak işallah hayırlı olur be badem gözlüm.
sanmaki sen burdan gittiinde ben seni unutacam. bir sevgilim yokmuş gibi davranacam. sorumluluğumun farkında olmıam. hayır bunların hiçbiri olmıcak. gittiğim yerde, dolaştığım sokaklarda, yediğim yemekte içtiğim suda herşeyimde sen olacaksın.burdan gittiğinde seni çok özlicem belki ağlıcam yokluğunu hissedecem ama sonuna kadar gitmek isterim seninle . seni herşeyinle kabullendimm ben. o bir sözün bir bakışın bir gülüşün sevgin butun dunyaya değer ve değişilmez. insanın sevip sevilmesi sevdiini söyleyip haykırması kadar guzel birşey yoktur galiba.
İŞTE BENDE SANA SEVGİMİ HAYKIRIYORUM. SENİ ÇOK SEVİYORUM , HEMDE ÇOK ...

pusucukurt ( mustafa Kurt )
__________________
Click the image to open in full size.
pusucukurt Ofline   Alıntı ile Cevapla