Her Zaman Birgünümü Anlatmamı İsterdin Benden. Birgün Boyunca Neler Yaptıgımı Merak Eder Dururdun. Her Seferinde Her gunum Farklı Geçer Derdim Sana. Birgünümü Anlatamazdım Sana. Ama Şimdi Anlatmak İstiyorum. Her Yıktıgım Koca Günü. Sabah Seninle Uyanırdım. Gözlerimi Açtıgımda Aklımda Düşüncemde Sen Olurdun. Ocaga Çay koyardım Demlerdim. Elime Telefonu Alıp Sana Gunaydın Derdim. Kahvaltımı Eder Üstümü Giyinirdim. Kapıdan Tam çıkacağım Zaman Geri Dönerdim. Odamda Asılı Olan Resmini Öperdim VE Öyle Çıkardım Dışarı. İlk Cafeye uğrardım. Bir Çay içerdim Birkaç Muhabbet Ederdim Arkadaşlarla Okula Çıkardım. Sıkıc Birkaç Dersi Dinledikten Sonra Senin Özlemine Dayanamadıgımdan Mesaj Yazardım Sana. NE Kadar Sevdiğimi Seni Her Gun Farklı Kelimelerle Anlatmaya Özen Gösterirdim. Okuldan Çıktıgımda Eğer Dıaşrda Arkadaşların Yanına Ugramıcaksam CAfeye Giderdim. Elime Saz Alır Saz Çalardım. Yada Hep Beraber Toplanır Arkadaşlarla Break Dans Yapardık Saatlerce. Üstümüzde yorgunluk Olurdu Doğal Olarak. Evimin Yolunu Ttuardım Tek Başıma Kaldıgım İçin Temizlik Bulaşık Bayağı Vakitimi Alırdı. Yemek Yaaprdım Kendime. Yemeğe Başalamdan Önce Haber Verirdim Sana. Belik Gelirsin Yanıma Diye. Yemeğim Bitince Alırdım Elime Gunluğu Seni yAzardım Her Yerine. Gece Olurdu. Uyku tutmazdı Beni. Dışarı Çıkardım. Sessiz Karanlık Sokakalarda Tek Başıma Dolanırdım. Kendi Çapımda Şarkı Söylerdim Sana. İyice Üşüyene Ladar dışarıda Dururdum Sonra Eve Gelirdim. Bilgisayarı Açardım. Beraber Söylediğimiz Şarkıları Dinlerdim. Gözlerimden Yaş Gelirdi. Hasretin Büyürdü. Ruyamda Seni Görmek için Uyumak İsterdim. VE Koca Birgüne Seninle Başlayıp Seninle Bitirirdim. Sen gittiğinden Beri Ne Gune Başlıyorum Ne Günüm Bitiyor… Anlıyacağın Ben Bıraktıgın Gibiyim.. Tek Farkı Sensizim Ve Sessizim…… Mustafa Kurt ( Pusucukurt )
__________________ |