Tekil Mesaj gösterimi
Alt 16-07-2008, 07:56   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon16 Gelecek Adına Umutluyuz

Gelecek adına umutluyuz"
Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avusturya'da gerçekleştirdikleri ilk etap kamp çalışmalarından çok memnun kaldığını ve takım olma yolunda futbol hayatında şimdiye kadar görmediği olaylar yaşadığını söyledi!


16 Temmuz 2008
Beşiktaş
Steaua Bükreş ile oynadıkları hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, kamp çalışmalarının son derece verimli geçtiğini kaydetti.

Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Sağlam, "Bundan önceki hazırlık maçlarını dönem dönem iyi oynayarak kazanmıştık. Bugün çok güzel şeyler de yaptık. Çok gol pozisyonu ürettik. Maalesef, kazanma alışkanlığımızı sürdüremedik. Hazırlık maçlarında skorlar önemli olmuyor. Önemli olan takımın fiziksel anlamda hangi kalitede olduğu, takım oyununu ne kadar sergileyebildiğimiz. Bu konuda çok büyük mesafeler kattettik. Daha çok çalışacak zamanımız da var. Eksik olan, yapamadığımız şeyleri de bundan sonra daha iyi yapacağız. Ama kampta açık ve net şekilde şunu gördüm ki, gelecek adına bizi çok umutlandıran, mutlu eden güzel değerler ürettik. Takım olma yolunda bugüne kadar futbol hayatımda yaşamadığım olayları yaşadım. Bu da bizi umutlandırıyor. Gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim ki, çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bundan sonrasının da Beşiktaş açısından çok daha iyi olacağını söyleyebilirim" dedi.

Siyah-beyazlı takımın genç futbolcusu Serdar Kurtuluş da oldukça yoğun bir kamp geçirdiklerini söyleyerek, "Hazırlık maçları oynadık. Daha önce oynadığımız üç maçı kazanmıştık, son maçımızı kaybettik. Mağlup olduk ama sahada futbol adına güzel şeyler yaptık. Sonuçlara bakmıyoruz. Eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla