![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
Gelecek adına umutluyuz" Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, Avusturya'da gerçekleştirdikleri ilk etap kamp çalışmalarından çok memnun kaldığını ve takım olma yolunda futbol hayatında şimdiye kadar görmediği olaylar yaşadığını söyledi! 16 Temmuz 2008 Beşiktaş Steaua Bükreş ile oynadıkları hazırlık maçının ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Ertuğrul Sağlam, kamp çalışmalarının son derece verimli geçtiğini kaydetti. Yoğun bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirten Sağlam, "Bundan önceki hazırlık maçlarını dönem dönem iyi oynayarak kazanmıştık. Bugün çok güzel şeyler de yaptık. Çok gol pozisyonu ürettik. Maalesef, kazanma alışkanlığımızı sürdüremedik. Hazırlık maçlarında skorlar önemli olmuyor. Önemli olan takımın fiziksel anlamda hangi kalitede olduğu, takım oyununu ne kadar sergileyebildiğimiz. Bu konuda çok büyük mesafeler kattettik. Daha çok çalışacak zamanımız da var. Eksik olan, yapamadığımız şeyleri de bundan sonra daha iyi yapacağız. Ama kampta açık ve net şekilde şunu gördüm ki, gelecek adına bizi çok umutlandıran, mutlu eden güzel değerler ürettik. Takım olma yolunda bugüne kadar futbol hayatımda yaşamadığım olayları yaşadım. Bu da bizi umutlandırıyor. Gönül rahatlığı içinde söyleyebilirim ki, çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Bundan sonrasının da Beşiktaş açısından çok daha iyi olacağını söyleyebilirim" dedi. Siyah-beyazlı takımın genç futbolcusu Serdar Kurtuluş da oldukça yoğun bir kamp geçirdiklerini söyleyerek, "Hazırlık maçları oynadık. Daha önce oynadığımız üç maçı kazanmıştık, son maçımızı kaybettik. Mağlup olduk ama sahada futbol adına güzel şeyler yaptık. Sonuçlara bakmıyoruz. Eksiklerimizi tamamlamaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2008 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | şu ertuğrulun adına ile başlayan ezbere kelimeleri öldürüyo beni ,sahada zaman zaman güzel şeyler yaptık,futbol adına.vb, vb benim kulüpten herzaman umudum olur ama sizin olmadığınız beşiktaştan
__________________ öLüMsüZ oLMaN İÇİN yüReĞini Koymak GereK | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
gurbetci kartal ![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 43
Tecrübe Puanı: 23 ![]() ![]() | su ertugrul degil sayin ertugrul veya ertugrul saglam seklinde hitap etmeyi ogrenemeyen senin gibi taraftarlar oldukdan sonra zaten bu klupten birsey olmaz
__________________ Allah(c.c) bir kulunu severse o kulun nesi yok? Allah (cc) bir kulunu sevmesse o kulun nesi var ? hz.Ali (r.a) | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Mar 2006 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Gelecek için bırakın başarılı olmaya inanmaya, başarılı olacağımıza dair ümidim bile yok. Nasıl olsun ki? Biraz kendini gösteren gençler takımdan gönderiliyor. Alınan adamlar ise günü kurtarmaya yönelik. Üstelik adama ihtiyacımız olan yerlerimiz hala eksik. O yerler için adam almak yerine mevcut alternatifler elden çıkartılıyor. Gelecek karanlık. Sinan Engin birileri zengin olsun diye Beşiktaş'ın içini boşaltıyor. Beşiktaş ne zaman Sinan Engin ve Sinan Engin gibi zübüklerden kurtulur, işte o zaman bir yerlere gelir. Menejer yetersiz, teknik kadro yetersiz, İdari kadro yetersiz, yönetim kurulu hem yetersiz, hem beceriksiz hem beyinsiz, futbolcu kadrosu yetersiz. Alt yapı şu anda boşta. Tahminimce 2008-2009 yılı Beşiktaş'ın her dalda hüsrana uğradığı yıl olacaktır. Gün gelecek, Beşiktaş'ı bu hale getiren başkanlar, yöneticiler, kongre üyeleri ve taraftarlardan hesap sorulacaktır. Umarım o günleri görmek nasip olur. Umarım önümüzdeki dönemki mali kurulda ibra edilmezler ve bu yönetim ağır ceza mahkemelerinde olabildiğince ağır cezalara çarptırılırlar. Beşiktaş Nasıl Kurtulur? Bu sorunun cevabını araştırmaya başlamalıyız? | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | once biz vardık;ertuğrul senin tanıdığın falan mı oluyor ertuğrul-sinan-yıldırım takımın bkunu çıkardılar anadolu klüplerinden beter durumdayız 2-3 sene sonra Be$ikta$ diyte bir klüp kalmayacak hala e.s'ı koruyorsun hayret ya hayreet! | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |