Tekil Mesaj gösterimi
Alt 17-07-2008, 22:24   #1
sevil1903
İMansız_26
 
sevil1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Icon15 Adam gibi davranmadılar...

'Adam gibi davranmadılar'
Beşiktaş Fahri Tatan'ı Konyaspor´a gönderdi, genç futbolcu isyan bayrağını çekti: "Adam gibi adam denilenler, adam gibi davranmadılar... Canım nerede isterse, orada oynarım"




Kampta yıldızlaştı
Fahri Tatan’ın Çaykur Rizespor’dan Beşiktaş’a transferi büyük olay yaratmış, Karadeniz ekibi ile Siyah-Beyazlı kulüp arasındaki ipler gerilmişti... Dönemin teknik direktörü Jean Tigana, yıldız oyuncuya bir türlü şans tanımayınca, Fahri bir sezonu kulübede geçirmiş ve geçen yıl da eski takımı Rize’de kiralık olarak görev yapmıştı. Beşiktaş’a fırtına gibi dönen başarılı orta alan oyuncusu, attığı goller ve performansıyla Avusturya kampının yıldızları arasındaydı.

‘Hiç haberim yok’
Ancak Beşiktaş’ta çok ilginç bir gelişme yaşandı, Beşiktaş Başkanı Demirören ile Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Fahri Tatan transferi için anlaşma sağladı. Başkan dün Sinan Engin’i arayıp, Fahri’yi olaydan haberdar etmesini istedi. Duruma isyan eden Fahri, “Adam gibi adam diye nitelendirilenler, maalesef adam gibi davranmadılar. Benden habersiz, bonservisim Konya’ya verilmiş. Köle değilim, istediğim takıma giderim” açıklamasını yaptı.
__________________
sevil1903 Ofline   Alıntı ile Cevapla