![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
İMansız_26 ![]() Üyelik tarihi: Nov 2007
Tecrübe Puanı: 19 ![]() ![]() |
'Adam gibi davranmadılar' Beşiktaş Fahri Tatan'ı Konyaspor´a gönderdi, genç futbolcu isyan bayrağını çekti: "Adam gibi adam denilenler, adam gibi davranmadılar... Canım nerede isterse, orada oynarım" Kampta yıldızlaştı Fahri Tatan’ın Çaykur Rizespor’dan Beşiktaş’a transferi büyük olay yaratmış, Karadeniz ekibi ile Siyah-Beyazlı kulüp arasındaki ipler gerilmişti... Dönemin teknik direktörü Jean Tigana, yıldız oyuncuya bir türlü şans tanımayınca, Fahri bir sezonu kulübede geçirmiş ve geçen yıl da eski takımı Rize’de kiralık olarak görev yapmıştı. Beşiktaş’a fırtına gibi dönen başarılı orta alan oyuncusu, attığı goller ve performansıyla Avusturya kampının yıldızları arasındaydı. ‘Hiç haberim yok’ Ancak Beşiktaş’ta çok ilginç bir gelişme yaşandı, Beşiktaş Başkanı Demirören ile Konyaspor Başkanı Mehmet Ali Kuntoğlu, Fahri Tatan transferi için anlaşma sağladı. Başkan dün Sinan Engin’i arayıp, Fahri’yi olaydan haberdar etmesini istedi. Duruma isyan eden Fahri, “Adam gibi adam diye nitelendirilenler, maalesef adam gibi davranmadılar. Benden habersiz, bonservisim Konya’ya verilmiş. Köle değilim, istediğim takıma giderim” açıklamasını yaptı.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
CARSI 71 ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 45
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | fahri hakli istedigi takimda oynar
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: Oct 2007 Yaş: 31
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Hala Ertuğrul denilen $ahısı savunanlar savunsun adam gibi adammı$ güldürmeyin insanı ya ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
![]() Üyelik tarihi: Feb 2008 Yaş: 44
Tecrübe Puanı: 16 ![]() |
TÜPÇÜDE BİRAZ GURUR OLSA BAŞKANLIĞI DÖNEMİNCE SADECE 2 HAFTA LİDER OLMUŞ BİR KULÜBÜ BEN NE HALE GETİRDİM DİYE TAKKEYİ ÖNÜNE KOYAR VE 3-4 LÜK K.KÖY GALİBİYETİNDEN SONRA FB Yİ YENEMEYEN BİR BJK Yİ BEN NASIL BU HALLERE GETİRDİM DİYE DÜŞÜNÜR VE BJK NİN KAPTANLARININ 2 TANE YABANCI OLMASINA NASIL ONAY VERDİM DİYE DÜŞÜNMESİ LAZIMKİ BİRİ ESKİ FB Lİ ÜSTELİK.KISACASI ÜZÜLME FAHRİ KARDEŞ BİZ SENİ AZDA OLSA TANIDIK AYNI B.MERCİMEK GİBİ UNUTMAYIZ SENİDEEE
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | haklı adam benide haberim olmadan satsalar bende o takımı kim kontrol edio şüpheye düşerdim.. fahriyi kimin gönderdiğide belirsiz.. belki Ertuğrul istiyodu ama yıldırım gönderdim dediyse ne yapabilir ki.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Ertuğrul sağlam yalan söylüyor haberim yok diyor. Bizde yedik.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | ||
zɐʎaq ɥɐʎis ![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 40 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Diyelim haberin yoktu, olay ortaya çıktığı zaman neden herkesten önce başkana sen ne yapıyıorsun en iyi performans görsteren oyuncum nasıl satarsın demesi gerekirdi. Erturğul Sğlam bitmiştir benim için.
__________________ Emre - 1981 - Yeşilköy - Arh + | ||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Banned ![]() Üyelik tarihi: Aug 2007 Yaş: 40
Tecrübe Puanı: 0 ![]() | Allah belanızı versin takımında içine ettiniz şanımızında soğuduk ulan futboldan ayıp be
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | Düşünün 3 sezondur yeterli şansı bulamamış, kiralık verilmiş, geri dönmüş ve kampın en iyi adamı olmuş, harika top oynamış ön libero oynamasına rağmen gollerini atmış bir adam. Artık forma benim demişken kamp dönüşü CEBİNE GELEN SMS ile satıldığını öğreniyor. Bırakın Fahri gibi bir futbolcuyu en dandik işe yaramaz ( ki bizim takımda böyle futbolcular da yok değil ) topçuya bu kadar onursuzca haysiyetsizce edepsizce terbiyesizce....vb bir hareket yapılamaz. İnsaf derler adama hele de BEŞİKTAŞ. Hala inanamıyorum kabus gibi bir olay. Yönetim ve Sİnan Engin'den zaten bi beklentim yoktu artık Ertuğrul Sağlam'dan da bir beklentim yok. Allah en kısa zamanda müstehakları neyse onu versin... Fahri TATAN sana diyorum ki Konyaspor'a gitme mücadeleni ver. Forma senin hakkın elinden alanların yanına bırakma Fifa'ya gideceksen de Fifa'ya git hakkını ara ne olursun. Bu adamlar elin heriflerine milyonlarımızı heba etti bari git dava aç hakkını ara para gidecekse de sana gitsin. Sakın Konyaspor'a gitme.
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |