Tekil Mesaj gösterimi
Alt 18-07-2008, 14:18   #1
kuzey
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ
 
kuzey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
beşiktaşa iki yıldız müjdesi

Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu'nun onuruna verdiği yemeğe katılan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, takıma 2 yıldız futbolcu daha kazandırarak transferi kapatacaklarını açıkladı.

Teknik kadronun raporu doğrultusunda sorun yaşadıkları mevkilerdeki eksiklerini önemli ölçüde kapattıklarını belirten Levent Erdoğan, üzerinde durdukları isimlerin açıklamaktan kaçındı. "İsim verdiğimiz zaman hem oyuncunun fiyatı katlanıyor, hem de rakiplerimiz aynı futbolcunun peşine düşüyor" diyen Levent Erdoğan, 2008-2009 sezonunda siyah beyazlı taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatacaklarını da iddia etti.
Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tamer Cansever ise Levent Erdoğan'ın düzenleyecekleri sosyal ve kültürel etkinliklere destek olma sözü verdiğini belirtti, şöyle konuştu:
"Bodrumlu Beşiktaşlılar olarak Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ile ezeli rakipler değil, ezeli dostluklar içerisinde ilişkilerimizi geliştirmeyi düşünüyoruz. Beşiktaş'ın tüm maçlarına Bodrum'dan seferler düzenleyerek takımımızı yalnız bırakmayacağız."


hürriyet
Yaşar ANTER - BODRUM / DHA 18 Temmuz 2008
__________________

medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir...
GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

“Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir”

hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir.

“ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ.

Konu kuzey tarafından (18-07-2008 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir..
kuzey Ofline   Alıntı ile Cevapla