![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
ATATÜRKÜN İZİNDEYİZ ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 49
Tecrübe Puanı: 28 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Yönetim Kurulu'nun onuruna verdiği yemeğe katılan Beşiktaş Asbaşkanı Levent Erdoğan, takıma 2 yıldız futbolcu daha kazandırarak transferi kapatacaklarını açıkladı. Teknik kadronun raporu doğrultusunda sorun yaşadıkları mevkilerdeki eksiklerini önemli ölçüde kapattıklarını belirten Levent Erdoğan, üzerinde durdukları isimlerin açıklamaktan kaçındı. "İsim verdiğimiz zaman hem oyuncunun fiyatı katlanıyor, hem de rakiplerimiz aynı futbolcunun peşine düşüyor" diyen Levent Erdoğan, 2008-2009 sezonunda siyah beyazlı taraftarlarına şampiyonluk sevinci yaşatacaklarını da iddia etti. Bodrum Beşiktaşlılar Derneği Başkanı Tamer Cansever ise Levent Erdoğan'ın düzenleyecekleri sosyal ve kültürel etkinliklere destek olma sözü verdiğini belirtti, şöyle konuştu: "Bodrumlu Beşiktaşlılar olarak Fenerbahçe ve Galatasaraylılar ile ezeli rakipler değil, ezeli dostluklar içerisinde ilişkilerimizi geliştirmeyi düşünüyoruz. Beşiktaş'ın tüm maçlarına Bodrum'dan seferler düzenleyerek takımımızı yalnız bırakmayacağız." hürriyet Yaşar ANTER - BODRUM / DHA 18 Temmuz 2008
__________________ ![]() medeniyetin emir ve talep ettiğini yapmak insan olmak için yeterlidir... GAZİ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK “Türk milletinin anladığı her kelime Türkçedir” hayat her zaman bir şey olmaktır ,asla mevcut almak değildir. “ GÖKLERDE BİZİ BEKLEYEN YERİMİZİ ALMAK ZORUNDAYIZ. YOKSA O YERİ BAŞKALARI İSTİLA EDER VE İŞTE O ZAMAN BU ÜLKE VE MİLLET ELDEN GİDER. HALBUKİ BİZ TÜRKLER, BÜTÜN TARİHİMİZ BOYUNCA HÜRRİYET VE İSTİKLALE ÖRNEK OLMUŞ BİR MİLLETİZ. Konu kuzey tarafından (18-07-2008 Saat 14:19 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #3 | ||
izmirli kartal ![]() Üyelik tarihi: Aug 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 19 ![]() | tabii oyledır levent erdogan ne kadar bos bogaz bi adam sın ya
__________________ ![]() dünyaya bırakır ölmez bi eser, gün gelir Zübeyr'i bağrına basar, benim sadık yarim KARA TOPRAKTIR... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2007 Yaş: 34
Tecrübe Puanı: 17 ![]() | ja bu adamdan da bikdim artik bütün besiktas külübünden hep yildiz diyonus osaman yok ugur incweman mis vallan ben yildiz alin demiyom ki ya bari utanmadan yildiz demeyin hep umutlandiriyonuz bizi osaman kazma geliyo yaziklar olsun utanin
__________________ Lütfen Konu acarken konunun var olup olmadıgını kontrol ediniz.. ------------------------------------ Lütfen Forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | yıldızz....???artık hiçbirine inanmıyorum....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |