Tekil Mesaj gösterimi
Alt 19-07-2008, 11:00   #1
mecerkn
 
mecerkn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
 
Basın nie Beşiktaşı karıştırmaya çalışıyor?

Arkadaşlar ben de birçoğunuz gibi Demirörenden, Sinan Enginden memnun değilim. Ertuğrul Sağlam konusunda da kararsızıım, ii mi kötü mü çözemedim açıkçası. Baya bi adam kazandırdı aslında paftan (adem büyüğü kaybetsek de). O giderse yerine gelen hoca hepsini bir çırpıda silebilir. Nese ben sizinle asıl tartışmak istediim konuya döneyim...

Şimdi transferler doru yada yanlış yapılmış. Artık sezonun başlamasına az kalmış; bu saatten sora yönetim gitse, teknik direktör gitse bu senenin de üstünü çizin. Ama basına bakıorum, hergün beşiktaşı karıştıran başka bi haber. Gerçekten de kasıtlı bunlar. Örnek wermem gerekirse, bu bizim altyapı tesisleri.. Günlerdir altyapıyı sokağa attılar die haberler yapılıyo. Dün Beşiktaşın resmi sitesinden açıklama geldi, altyapı sokağa mokağa atılmadı, tesislerde tadilat yapılıp yenileniyo denildi. Şimdi bu açıklamadan birinizin haberi war mı? Ben hergün en çok okunan spor sitelerini takip ediorum, bi tane bunu haber yapan görmedim. Ne bilim aylarca bobo 37 ayrı takıma gönderildi, şimdi delgadoya geldi sıra. Hergün gönderiliyor. Ya hiç takım haberleri resimleri görmesek inanacaz. Delgado bu sene resmen mutluluktan uçuyo, özellikle de kaptanlıktan sora. Ne bilim mesela kaptanların olayı. Eerki basın bu olayı insanların gözüne bu kadar sokmasaydı kulüp içinde olay çözülecekti. İşte bugün sinan engin haberleri; neymiş yönetim istemiomuş!! Yaw yönetimde fikir sahibi olan, sözü gecen tek yönetici war mı? Hepsi uydurma, hepsi yıpratma. Ya kardeşim yönetimi göndereceksen 2 ay önce gönderecektin; bu saatten sora yeni sezonu da yemeye çalışıolar. Ha bi de şu Celal Kolot zırvası war. Kim bu adam ya? Eski futbolcu mu, eski beşiktaş başkanımı? Hergün bu adam haber oluyor?

Hepimizi karamsarlığa sürüklüolar. Neymiş elalem güizayı almış, bizimkiler fosmuş. Ya holosko, bobo warken, etoomu alcaz?

Nese çok uzun oldu, siz ne diosunuz bu haberlere? Bizi resmen takımımıza düşman edip kışkırtıolar. We beşiktaşı şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yapıolar hakemlerle? Sizce neler dönüyor?

Konu mecerkn tarafından (19-07-2008 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir..
mecerkn Ofline   Alıntı ile Cevapla