![]() | |
Ana Sayfa | Kayıt ol | Yardım | Oyun Alanı | Ajanda | Arama | Bugünkü Mesajlar | Forumları Okundu Kabul Et XML | RSS | |
![]() | #1 | ||
![]() Üyelik tarihi: May 2006 Yaş: 41
Tecrübe Puanı: 18 ![]() |
Arkadaşlar ben de birçoğunuz gibi Demirörenden, Sinan Enginden memnun değilim. Ertuğrul Sağlam konusunda da kararsızıım, ii mi kötü mü çözemedim açıkçası. Baya bi adam kazandırdı aslında paftan (adem büyüğü kaybetsek de). O giderse yerine gelen hoca hepsini bir çırpıda silebilir. Nese ben sizinle asıl tartışmak istediim konuya döneyim... Şimdi transferler doru yada yanlış yapılmış. Artık sezonun başlamasına az kalmış; bu saatten sora yönetim gitse, teknik direktör gitse bu senenin de üstünü çizin. Ama basına bakıorum, hergün beşiktaşı karıştıran başka bi haber. Gerçekten de kasıtlı bunlar. Örnek wermem gerekirse, bu bizim altyapı tesisleri.. Günlerdir altyapıyı sokağa attılar die haberler yapılıyo. Dün Beşiktaşın resmi sitesinden açıklama geldi, altyapı sokağa mokağa atılmadı, tesislerde tadilat yapılıp yenileniyo denildi. Şimdi bu açıklamadan birinizin haberi war mı? Ben hergün en çok okunan spor sitelerini takip ediorum, bi tane bunu haber yapan görmedim. Ne bilim aylarca bobo 37 ayrı takıma gönderildi, şimdi delgadoya geldi sıra. Hergün gönderiliyor. Ya hiç takım haberleri resimleri görmesek inanacaz. Delgado bu sene resmen mutluluktan uçuyo, özellikle de kaptanlıktan sora. Ne bilim mesela kaptanların olayı. Eerki basın bu olayı insanların gözüne bu kadar sokmasaydı kulüp içinde olay çözülecekti. İşte bugün sinan engin haberleri; neymiş yönetim istemiomuş!! Yaw yönetimde fikir sahibi olan, sözü gecen tek yönetici war mı? Hepsi uydurma, hepsi yıpratma. Ya kardeşim yönetimi göndereceksen 2 ay önce gönderecektin; bu saatten sora yeni sezonu da yemeye çalışıolar. Ha bi de şu Celal Kolot zırvası war. Kim bu adam ya? Eski futbolcu mu, eski beşiktaş başkanımı? Hergün bu adam haber oluyor? Hepimizi karamsarlığa sürüklüolar. Neymiş elalem güizayı almış, bizimkiler fosmuş. Ya holosko, bobo warken, etoomu alcaz? Nese çok uzun oldu, siz ne diosunuz bu haberlere? Bizi resmen takımımıza düşman edip kışkırtıolar. We beşiktaşı şampiyon yapmamak için ellerinden geleni yapıolar hakemlerle? Sizce neler dönüyor? Konu mecerkn tarafından (19-07-2008 Saat 11:02 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
|
![]() | #2 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Jul 2006
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | hep aynı senaryo arkadaşlar işte.yıllarca böle olmadı mı.biz kendi içimizde uğraşırken onlar şampiyon oluyo.işte bende o yüzden diyorum ki bu yönetime sonuna kadar hiç kimseye kulak asmadan tam destek verip bjk nin gerçek gücünü gösterelim.ama bunu bazı arkadaşlara bi türlü anlatamıyom.lütfen bu adi ve tarflı medyanın oyununa gelmeyelim Konu mustafasazak tarafından (19-07-2008 Saat 11:33 ) değiştirilmiştir.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #3 | ||
![]() ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008 Yaş: 63
Tecrübe Puanı: 34 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Çok basit canım arkadaşım, 1-FB-GS rekabeti üzerinden tiraj ve para kazanmk isteniyor 2-Medyadaki FB li spor müdürlerinin işine Beşiktaşın güçlenmesi gelmiyor.Çünkü FB GS yi nasıl olsa her şartta tepeliyor ama Güçlü Beşiktaş büyük bir engel tşkil ediyor. 3-Beşktaşı takip eden yazarların çoğu geri kafalı ve çapsız,Modernize edilmiş ve kurumlaşmış bir kulübün kapısından bile geçemeyeceklerini biliyorlar ve her yeni projeyi engellemeye çalışıyorlar. 4-Çapsız bir yönetim,çapsız bir menejer var,istedikleri balonu uçuruyorlar.
__________________ ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #4 | ||
C!mC!m£..! (: ![]() Üyelik tarihi: Mar 2008
Tecrübe Puanı: 22 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | bencede şampiyonluğumuzu hep engelliolar..ama bu sene inş. farklı olucak (: | ||
![]() | ![]() |
![]() | #5 | ||
AyNaKoLiK ![]() Üyelik tarihi: Dec 2007
Tecrübe Puanı: 26 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | dürüst bi takımız ondan....işlerine gelmio....
__________________ senin olduğun karanlığı sensiz aydınlıktan daha çok seviyorum.. ![]() | ||
![]() | ![]() |
![]() | #6 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jun 2006 Yaş: 39
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Bence basın her kulübü karıştırmaya çalışıyor, ama kendini koruyamayan bir tek biz varız. gsde de kavga oluyor, "onlar kardeştir, olur öyle şeyler diye açıklama geliyor". fb için olumsuz haber yapılıyor, fb resmi sitesinde taraftar sitelerini aratmayacak zehir zemberek açıklamalar yapılıyor. başkanları çıkıp gazetecilere hakaret ediyor. ayrıca fb yazalarının hepsi birer ercan saatçi, selçuk yula modeli. Biz ise rakiplerle uğraştığımız yetmezmiş gibi kazım kanatla basri baykoçla falan uğraşıyoruz üzerine. Bjk bir önceki sene açık ara şampiyon olmuş, 17 maçı da namağlüp bitirmişken 2004te erman şansal bilmemkim "ligin tadı kaçtı" diye ağlarken sözde Bjkli yazarlar da Lucenin "ne kadar korkak futbol oynattığını" falan yazıyorlardı. İşin garibi Bjk operasyonla bitirilirken de bunları yazmaya devam ettiler. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #7 | ||
![]() Üyelik tarihi: Jul 2008
Tecrübe Puanı: 16 ![]() | zaten bu serefsiz adiler boyle uyduruk haber yazmayip ortaligi karistirmasa bir nefes alip lige daha iyi bir baslangic yapacagiz bu yazilari yazanlarin cogu cirkefbahcelililerdir yillarca ezdik ucer beser attik artik firsatini buldularmi yalan dolan cullaniyorlar uzerimize adi serefsiz yalanci medyanin yuzkarasi saibeli onun bunun cocuklari
__________________ Lütfen forum kurallarını okuyunuz.. | ||
![]() | ![]() |
![]() | #8 | |||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Alıntı:
| |||
![]() | ![]() |
![]() | #9 | ||
Savaşçı Kartal ![]() Üyelik tarihi: Jul 2007 Yaş: 42
Tecrübe Puanı: 46 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | eziklerin kimi aldığı önemli değil ama şu bir gerçek ki beşiktaşımıza yakışacak kalite de oyuncular almadığımız da bir gerçek... takımı ateşleyecek taraftarı hareketlendirecek bir oyuncu alamadığımız ortada...
__________________ ![]() Beşiktaşlı olmayanlara sesleniyorum. Birgün bu takımı sevmeyeceksiniz ona tapıcaksınız. profeminizm hareketi engellenemez !!! milliyet blog yazıları sayfam... | ||
![]() | ![]() |
![]() | #10 | ||
Tecrübe Puanı: 18 ![]() | Ayrıca arkadaşlar herkes takımımıza sayıyo söwüyo, way şöleymişiz, way böleymişiz. Hakemler olmasa gecen sene kesin şampiyonduk dimi? O kadronun nesi kötüydü, defansı. Oraya da takwiyeler yapıldı. Bu kadar karamsar olmaya gerek yok. Bi de iboları da takmamaya başladım. Çünkü gidecek olsalar giderlerdi. Bence ortamın durulması bekleniyo. İbolar basın önünde özür dileyecekler ve de affedilecekler. We bence bu zamana kadarki dawranışlarıyla nası beşiktaşlı olduklarını ispatladılar. Ben takımda öle çok büyük sorun görmüorum. Elalem güiza, kewell alıyo; yemin ederim, batuhan, aydın, serdar, necip, mehmet sedef, emre özkan; ben bu çocukları takımımda görünce çok daha fazla mutlu oluorum. Ah bi de kaşla adem kaçmasaydı... Fahrinin gitmesi de büyük tantana oldu ama hoca inceman fahri arasında tercih yaptı. bi de bakarsınız necipide kullanır. İnceman bence çok ii ve çift yönlü bi ortasaha. Çok da eleştirmeye gerek yok. Burda da basının galeyanı yok deil. Özet olarak ben şu anki kadrodan 3 aşağı 5 yukarı memnunum. Şampiyonluk da bi yerde kısmet. Kadro ii ama. Sadece kaleden biraz endişeliyim. | ||
![]() | ![]() |
![]() |
Bu konuyu arkadaşlarınızla paylaşın |
Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir) | |
Seçenekler | |
Stil | |
| |
![]() | ![]() |